Meniu
Search
x

Video VIDEO. Metoda la care a recurs un bărbat pentru a-i opri pe oameni din a mai călca pe peluza lui: "Nebuni fără niciun motiv"

Un bărbat a fost aspru criticat în mediul online pentru metoda, considerată „aspră” şi „crudă” de a ţine oamenii la distanţă şi de a-i opri să mai calce pe peluza lui. De cealaltă parte sunt însă şi persoane care îi dau dreptate omului şi aplaudă felul în care îşi a hotărât să-şi protejeze proprietatea.

De Larisa Andreescu la 08.10.2021, 11:18

Thomas Lyons a postat un videoclip pe TikTok în care a dezvăluit metoda controversată prin care îi oprea pe oameni din a mai călca pe proprietatea lui. În imagini apar persoane care, atunci când calcă pe iarbă, au parte de un şoc imediat când stropitorile automate încep să-i ude din cap până în picioare, drept pedeapsă pentru încălcarea proprietăţii private.

Într-o altă înregistrare, acesta a dezvăluit că are de asemenea o alarmă care porneşte în acelaşi timp, avertizând oamenii să se îndepărteze şi să nu mai calce pe peluza lui. Bărbatul a recurs la măsura extremă săturat fiind ca trecătorii să-i mai folosească proprietatea privată pe post de „scurtătură”.

Comentarii împărţite de la utilizatorii TikTok

Primul videoclip al lui Thomas a strâns peste 40 de milioane de vizualizări, în timp ce următoarele însumează 3,6 milioane de vizualizări. Metoda sa unică de a-i ţine pe „păcătoşi” departe de iarnă a împărţit internauţii în două tabere. Unii spun că este „hain”, „rău” sau „despotic”, în timp ce alţii declară că are tot dreptul să-şi folosească proprietatea aşa cum îşi doreşte, potrivit Mirror.

Pe acelaşi subiect

„Sunteţi cu toţii nebuni fără niciun motiv. Este curtea lui. Călcatul constant pe acolo distruge iarba omului, în plus există trotuare cu un motiv!”, a scris unul dintre urmăritorii lui.

„A tăia drumul prin acea zonă m-a ajutat să prind autobuzul de multe ori. Oameni trec pe acolo pentru că este mai rapid, iar 30 de secunde pot face diferenţa”

„Îmi place acest nivel de despotism. Este peluza ta, aşa că faci ce vrei acolo”

„Este vorba despre copii care merg acasă de la şcoală sau invers. Nu e frumos!”

Alte persoane au fost pur şi simplu „costernate” de cât de „nepoliticoşi” erau oamenii care călcau pe peluza lui Thomas fără pic de respect faţă de proprietatea privată a acestuia.

„Nu înţeleg. Am fost crescut să nu merg niciodată pe proprietatea cuiva, să calc în curtea cuiva, mai ales a unui străin. Este lipsă de respect, iar decizia lui e complet binevenită”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » VIDEO. Metoda la care a recurs un bărbat pentru a-i opri pe oameni din a mai călca pe peluza lui: "Nebuni fără niciun motiv"