Antena Meniu Search
x

Foto "Am întâlnit necuratul". Violator în serie, în uniformă de poliţist. Sentinţa primită de David Carrick după ce şi-a torturat victimele 20 de ani

David Carrick, violatorul în serie descris în presa internaţională drept fiind un "monstru", şi-a aflat sentinţa. Potrivit BBC, bărbatul în vârstă de 48 de ani, care a lucrat în cadrul Poliţiei Metropolitane din Marea Britanie, a comis crime "brutale şi violente", de natură sexuală timp de peste 20 de ani, perioadă în care i-au căzut victime cel puţin 12 femei.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 15:45

Violatorul în serie David Carrick, "monstrul" din Poliţia Metropolitană, a fost condamnat la cel puţin 30 de ani de închisoare. Bărbatul de 48 de ani a dat dovadă de "un grad uluitor de corupţie morală", motiv pentru care judecătoarea Cheema-Grubb i-a dat 36 de sentinţe pe viaţă pentru faptele sale, comise pe o perioadă de 20 de ani. Acesta a agresat cel puţin 12 femei, unele dintre victime mărturisind că au "întâlnit necuratul". Judecătorul i-a spus că s-a purtat "de parcă era de neatins".

A violat 12 femei. Calvarul la care şi-a supus victimele

David Carrick a violat şi agresat sexual cele 12 femei între 2003 şi 2020, majoritatea faptelor sale cumplite fiind comise în Hertfordshire, aproape de domiciliul său. Mai mult, totul s-a întâmplat în vreme ce el era ofiţer de poliţie. Acesta şi-a folosit "puterea şi controlul" pentru a-şi opri victimele să-l denunţe. "Ai fost îndrăzneţ şi, uneori, neglijent, bazându-te că nicio victimă nu va trece peste teama şi ruşinea de a depune plângere împotriva ta", a declarat judecătorul. "Timp de aproape două decenii ai avut dreptate, dar acum o alianţă de 12 femei a făcut un pas înainte, iar colegii tăi din Poliţie, te-au dat în vileag", a adăugat Cheema-Grubb.

Una dintre victime a spus în sala de judecată că a fost viloată de David Carrick în repetate rânduri, în timp ce bărbatul îi ţinea pistolul la cap. O alta a mărturisit că a fost bătută cu bestialitate cu un bici şi închisă într-un dulap îngust drept pedeapsă, în timp ce el i se adresa cu fluierături, ca unui câine. David Carrick participase şi absolvise un curs de combatere a violenţei în anul 2005.

Sentinţa primită de fostul poliţist, violator în serie

"În spatele aparenţelor de om de încredere afişate în spaţiul public, ai profitat de femei într-un mod monstruos", a adăugat judecătorul. Avocatul apărării, Alisdair Williamson KC, a pledat în instanţă, insistând că "ceva l-a afectat profund pe clientul său", precizând că David Carrick "nu poate implora milă şi nu o va face". Bărbatul a fost condamnat la cel puţin 30 de ani după gratii, înainte de a putea solicita eliberarea condiţionată. A recunoscut 49 dintre acuzaţii, inclusiv 24 de violuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » "Am întâlnit necuratul". Violator în serie, în uniformă de poliţist. Sentinţa primită de David Carrick după ce şi-a torturat victimele 20 de ani