Antena Meniu Search
x

Galerie foto "O voi crește pe fiica noastră așa cum ți-ai fi dorit". Tânără mamă, omorâtă sub ochii fetiței sale. A fost călcată de mașina soacrei, în fața unui magazin din Italia

O întreagă comunitate este în stare de șoc în urma unei tragedii care a lovit o familie din Castelfranco Piandiscò, o localitate din provincia italiană Arezzo, Toscana. O tânără de 31 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic, lovită de o mașină condusă de propria soacră. Martina aranja cumpărăturile în portbagaj, când Mini-ul a pornit brusc în marșarier. Un impact violent care a aruncat-o pe tânără pe trotuar, ucigând-o pe loc. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2023, 19:51

Tragedia a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17.00, chiar înainte de lăsarea întunericului. Martina, fiica ei de un an și soacra în vârstă de 66 de ani au ieșit la cumpărături în magazinele din centrul orașului Figline. Mașina, un Mini Cooper, fusese parcată în via San Domenico, înainte de zona pietonală care împiedică accesul traficului în piazza Serristori.

La întoarcere, soacra s-a urcat la volan, în timp ce Martina s-a dus a mers în spatele mașinii, pentru a aranja cumpărăturile în portbagaj. Ce s-a întâmplat în continuare este încă greu de înțeles, chiar și pentru polițiștii municipali care au intervenit imediat după nenorocire. Cert este că mașina s-a deplasat brusc cu spatele și a lovit-o violent pe tânăra de 31 de ani, aruncând-o pe trotuar. Martina a murit instantaneu, relatează publicația Corriere della Sera.

Serviciile de urgență chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Tânăra a murit sub privirile îngrozite ale soacrei - internată ulterior la spital în stare de șoc - și ale fiicei care împlinise un anișor cu doar o zi în urmă. La scurt timp a venit și soțul Martinei. Atât el, cât și alți membri ai familiei au avut nevoie de asistență psihologică.

O zi de sărbătoare s-a transformat într-o tragedie

Pe acelaşi subiect

Martina Breschi era originară din Prato, dar locuia în Germania cu familia ei. Sâmbătă dimineață se întorsese în Italia împreună cu fiica și cu soțul ei, pentru că duminică ar fi trebuit să sărbătorească ziua de naștere și botezul micuței, dar și inaugurarea casei din Pulicciano, care tocmai fusese renovată, scrie Corriere Fiorentino

În Prato, Martina lasă în urmă părinții Mila și Francesco, dar și două surori, Barbara și Claudia.

"Nu era doar o mamă veselă și grijulie, ci și o mătușă care își iubea nepoții", spun prietenii tinerei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri, Martina a fost condusă pe ultimul drum în Prato, scrie Il Tirreno

"Iubiți-vă unii pe alții așa cum ne-am iubit noi. Voi crește copilul așa cum ți-ai fi dorit". Sunt cuvintele emoționante rostite în biserica San Domenico de soțul ei Gian Marco, un inginer originar din Pistoia. O biserică plină, pentru o mamă care și-a pierdut viața într-un accident absurd. 

Potrivit jurnaliștilor La Nazione, poliția municipală din Figline Incisa, condusă de comandantul Alessandro Belardi, a făcut constatările și a audiat martorii, ancheta fiind preluată procurorii din cadrul Parchetului din Florența. Investigațiile vor încerca să stabilească o eventuală responsabilitate, pe baza reglementărilor mai dure recente privind omuciderea rutieră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "O voi crește pe fiica noastră așa cum ți-ai fi dorit". Tânără mamă, omorâtă sub ochii fetiței sale. A fost călcată de mașina soacrei, în fața unui magazin din Italia