Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Au fost minunați, aveau toată viața înainte". O întreagă familie, masacrată de Hamas în propria casă. Mama, tatăl și copiii lor au murit îmbrățișați

Război Israel - Hamas. Continuă să apară relatări îngrozitoare despre atacul fără precedent al teroriștilor Hamas asupra Israelului. Un cuplu a fost ucis cu trei zile înainte de logodnă, iar o familie întreagă - mama, tatăl și cei trei copii ai lor - a fost omorâtă în propria casă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.10.2023, 14:54

Inițial, familia Kutz fusese dată dispărută. Vecinii au fost cei care au făcut descoperirea îngrozitoare. Aviv (54 de ani) a fost găsit îmbrățișându-și soția, Livnat (49 de ani), fiica Rotem (19 ani) și fiii Yonatan (17 ani) și Yiftach (15 ani).

Zăceau morți în pat, în casa lor din Kfar Aza, după ce au fost masacrați pe 7 octombrie, ziua în care teroriștii au luat cu asalt Israelul. "În acea zi, trebuia să îi vizităm", a povestit mătușa copiilor, Adi Levy Salama, pentru publicația Times of Israel.

Familia Kutz a locuit mult timp în Boston, SUA, înainte de a se întoarce în Israel

Aviv pleda pentru reconciliere și pace cu palestinienii și chiar a organizat un festival anual de zmeu, de-a lungul gardului Fâșiei Gaza. Soția lui, Livnat, designer grafic, s-a născut în timpul războiului Yom Kippur și urma să împlinească 50 de ani. 

Fiica lor, Rotem, era în armată, în timp ce Yonatan și Yiftach sperau să devină jucători profesioniști de baschet. "Toți au fost copii minunați, cu inimi uriașe. Aveau toată viața în față", a mai spus mătușa lor Salama, cu inima frântă de durere.

Peste 1.400 de persoane au fost ucise de Hamas în Israel. În Gaza, numărul celor care au murit în urma ripostei israeliene depășește 2.700.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Au fost minunați, aveau toată viața înainte". O întreagă familie, masacrată de Hamas în propria casă. Mama, tatăl și copiii lor au murit îmbrățișați