Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Voi fi şi mamă şi tată pentru fiul meu" Mona, o tânără liceană, mamă a unui copil de cinci luni, în moarte cerebrală după ce a fost împuşcată de paznicul liceului, în California

O tânără de 18 ani din California se află în moarte cerebrală la spital, după ce a fost împuşcată în cap de paznicul liceului. Potrivit familiei, şansele de supravieţuire sunt minime.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.10.2021, 09:05

Mona Rodriguez, mamă a unui copil de doar cinci luni, se află în spital după ce a fost lovită de un glonţ în ceafă în timp ce se afla într-o maşină care se pregătea să plece din faţa liceului Milikan din Long Beach, California, potrivit New York Post. Înainte de a urca în maşină, tânăra a avut o discuţie aprinsă cu o colegă mai mică. Bărbatul care se ocupa de paza şcolii ar fi pus capăt discuţiei dintre cele două, ameninţându-le că va folosi un spray paralizant, dar nu a avut nicio tentativă de a folosi arma.

Împuşcată în faţa liceului

Imediat după incident, Mona Rodriguez a urcat în maşină alături de tatăl şi iubitul ei, în vârstă de 20 de ani, moment în care paznicul a scos arma şi a tras spre ei. Glonţul a lovit-o în ceafă, iar fata a devenit inconştientă. "Tot ce am făcut a fost să ne urcăm în maşină şi să plecăm.Nu ne-a spus să ne oprim, pur şi simplu a tras. Nu a fost deloc corect cum a procedat. Acum trebuie doar să mă ţin tare. Voi fi şi mamă și tată pentru fiul meu", a declarat Chowdhuri, iubitul tinerei.

Agnetul a fost suspendat din funcţie şi aşteaptă acum decizia anchetatorilor cu privire la pedeapsa pe care o va primi. Anchetatorii au preluat mai multe imagini care îl arată pe bărbat în momentul în care îndreaptă rma spre autoturismul în care se afla tânăra.

Jill Baker, un inspector şcolar care se ocupă de şcolile din Long Beach a declarat presei că agenţii de pază "sunt răspunzători de standardele stabilite în profesia lor", iar în acest caz bărbatul va fi judecat în consecinţă. „Nu există nicio scuză, nici o justificare pentru ca acest ofițer să tragă în geamul din spate al unei mașini. Toți cei din mașină erau neînarmați”, a spus inspectorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Voi fi şi mamă şi tată pentru fiul meu" Mona, o tânără liceană, mamă a unui copil de cinci luni, în moarte cerebrală după ce a fost împuşcată de paznicul liceului, în California