Antena Meniu Search
x

Video "Vor fi împreună pentru totdeauna". Doi tineri îndrăgostiţi au murit într-o Skoda făcută bucăţi. Marta şi iubitul ei au sfârşit pe un drum din Ucraina

Sfârşit cumplit pentru doi tineri îndrăgostiţi. Marta, o tânără de doar 19 ani, şi iubitul ei cu patru ani mai mare au murit într-un teribil accident rutier, pe un drum din Ucraina. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.08.2022, 13:46

Poveste de dragoste cu sfârșit tragic. În dimineaţa zilei de duminică, 7 august, nimic nu prevestea o aşa mare nenorocire. Marta şi Vasil au urcat în maşina lor, o Skoda Octavia, fără să ştie că în scurtă vreme un accident teribil avea să le curme viaţa. Între satele Șîbalîn şi Komarivka, din regiunea Ternopil, maşina celor doi tineri s-a ciocnit frontal cu un Mercedes, impactul fiind unul devastator. Presa locală scrie că lovitura a fost atât de violentă, încât Skoka a zburat efectiv de pe carosabil pe câmp. În mormanul de fiare au murit pe loc Marta, de 19 ani, și Vasil, de 23 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul Mercedesului, un copil de 10 ani și un alt pasager au fost răniţi şi transportaţi la spital. 

Pe acelaşi subiect

"Două suflete nevinovate cufundate în eternitate, unde nu există tristețe, durere, război, cruzime..."

Marta a fost înmormântată pe 9 august, în Kaluș. În urma ei au rămas părinţii şi un frate mai mare. 

"O fată foarte receptivă, prietenoasă, inteligentă. Îi plăcea să glumească și să râdă. Mama ei lucrează ca psiholog în Kaluș. Tatăl ei călătorește pentru a câștiga bani, este și un vânător pasionat. Mama și tatăl Martei provin din satul nostru. Aici locuiește și Verbivka, bunica Martei. Este o fată foarte frumoasă. Păcat că a murit", mărturiseşte cu tristeţe o cunoştinţă a fetei.

Vasil, tot din Kaluș, era singurul fiul al părinţilor săi.

Era pasionat de fotbal şi maşini.

"Vasya, Vasylyk, Vasylko - favoritul întregii clase, prieteni, profesori. Gazdă, ajutor, om amuzant. Marta, Martochka, Martusya - prietenoasă, frumoasă, mereu să sară în ajutor. Ambii sunt foștii mei elevi, dragi inimii mele. Frumoasă, fericită, bună, prietenoasă, mereu cu un zâmbet însorit! Erau meniţi să trăiască, să iubească, să-și continue familia de ucraineni! Dar viața este imprevizibilă. Două suflete nevinovate cufundate în eternitate, unde nu există tristețe, durere, război, cruzime, indiferență, unde este pace, har, unde vor fi împreună pentru totdeauna", a scris Lyubov Ivashko, profesorul celor doi tineri.

În acest caz a fost deschisă o anchetă şi se fac verificări pentru a stabili care dintre şoferi a pătruns pe contrasens. Până atunci, bărbatul care a condus Mercedesul a fost reţinut, transmit reprezentanții Poliției din Ternopil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » "Vor fi împreună pentru totdeauna". Doi tineri îndrăgostiţi au murit într-o Skoda făcută bucăţi. Marta şi iubitul ei au sfârşit pe un drum din Ucraina