Antena Meniu Search
x

Foto Zâmbetul care dă fiori al unui posibil criminal. Tânărul ar fi ucis o fată de 21 de ani: "rămăşiţe umane", găsite după dispariţia englezoaicei

Tânărul care zâmbeşte larg şi încrezător în imagine este acuzat de o faptă cumplită. Acesta ar fi ucis-o pe Chloe Mitchell, fata de 21 de ani dată dispărută de mai bine de o săptămână. Cazul a luat o întorsătură tragică după apariţia unor dovezi îngrijorătoare: "rămăşiţele umane" descoperite de poliţişti au stins raza de speranţă că tânăra va mai fi găsită în viaţă.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 16:50

A fost publicată fotografia tânărului acuzat că a ucis-o pe Chloe Mitchell, englezoaica de 21 de ani dată dispărută de mai bine de o săptămână. Bărbatul se numeşte Brandon Rainey şi are 26 de ani, iar în imaginile transmise de poliţişti acesta poartă un trening de culoare gri şi un lanţ de aur. Acesta este şomer, relatează Daily Mail.

"Rămăşiţe umane" descoperite după dispariţia lui Chloe

Tânărul ar fi ucis-o pe Chloe Mitchell în perioada 2-5 iunie 2023, însă până în acest moment data exactă nu a putut fi stabilită. Despre ororile cu pricina ar fi ştiut şi Ryan Johnston Gordon, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Nursery Close, Ballymena. De profesie asistent medical, "ar fi ştiut sau bănuit" că fata e moartă, ascunzând detalii cruciale în anchetă.

Chloe a fost văzută pentru ultima oară în viaţă în centrul oraşului Ballymena. surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Cazul a fost investigat iniţial ca dispariţie, dar duminica trecută desoperirea unor "rămăşiţe umane" a întărit varianta unei crime. Avocatul lui Brandon Rainey insistă că acesta ar trebui internat într-o unitate psihiatrică, întrucât suferă de schizofrenie. Însă poliţiştii sunt reticenţi, pentru că tânărul a mai evadat de acolo cu alte trei ocazii. Ambii bărbaţi audiaţi au fost reţinuţi până la finalizarea procesului.

Între timp, pentru victimă au fost organizate slujbe, iar familia şi apropiaţii au ţinut discursuri în faţa mulţimii. "Din nefericire, astăzi au fost găsite rămăşiţe umane în Ballymena. Deşi nu a fost realizată o identificare formală, credem că ar putea avea legătură cu dispariţia lui Chloe Mitchell", a declarat duminică detectivul Richard Millar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Zâmbetul care dă fiori al unui posibil criminal. Tânărul ar fi ucis o fată de 21 de ani: "rămăşiţe umane", găsite după dispariţia englezoaicei