Antena Meniu Search
x

„Zboară lin în Ceruri, îngeraşul meu”. O tânără de 30 de ani a murit subit, după luni în care se plângea de dureri de cap. Doi băieţi au rămas orfani de mamă

Tragedie pentru o întreagă familie. O mamă devenită celebră pe TikTok a murit subit, după ce în ultimele luni se tot plânsese de dureri îngrozitoare de cap. Doi băieţi au rămas orfani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.03.2023, 09:41

O tânără de 30 de ani a murit subit, după luni în care se plângea de dureri de cap - Tiktok

Jehane Thomas, din Doncaster, a murit pe neașteptate vineri, 17 martie, la vârsta de doar 30 de ani, relatează Mirror. Doi băieţi au rămas orfani de mamă, Isaac, în vârstă de trei ani şi Ilie, în vârstă de un an. Prietenii şi apropiaţii au adus un omagiu prin zeci de mesaje pe reţelele de socializare, însă nimeni nu-şi poate închipui cum a fost posibilă tragedia.

Doi băieţi de 1, respectiv 3 ani au rămas orfani de mamă

Femeia era cunoscută în mediul online după ce a început să împărtăşească sfaturi şi detalii despre viaţa de părinte pe TikTok, unde strânsese o comunitate de aproape 57 de mii de urmăritori şi avea peste 1,2 milioane de vizualizări la clipurile postate. Vorbea despre îi învăţa anumite lucruri, explica cum le pregătea micul dejun şi prânzul la pachet sau ce alte reţete mai încearcă pentru cină, hack-uri pentru menţinerea curăţeniei în casă sau despre cum poţi face cumpărături inteligent pentru familie.

Jehane avea și propria ei afacere bazată pe produse făcute de mână, Arts & Crafts, numită Print and Pack UK. Moartea ei a survenit pe neașteptate, în ciuda mai multor luni în care se simţise rău şi avusese migrene, potrivit apropiaţilor. În unele dintre videoclipurile postate pe TikTok dezbătuse subiectul afecţiunii cu care se confrunta, nevrita optică, o boală cauzată de inflamația nervului care transmite mesaje de la ochi la creier.

Pe acelaşi subiect

„Jehane Thomas era o mamă de 30 de ani a doi băieți când a murit brusc pe 17.03.2023. În ciuda faptului că suferea de câteva luni de migrene și crize de boală, decesul ei a fost total neașteptat și suntem cu toții absolut zdrobiți. Cei doi copii ai ei au rămas fără mama lor.. Jehane – Le-am promis că voi face tot ce pot pentru acei băieți, așa că asta îmi jur să fac. Te iubesc”, a scris Alyx Reast într-un omagiu adus prietenei sale cele mai bune.

Prietenii şi apropiaţii au adus un omagiu tinerei mame

Omagiile au inundat, de asemenea, rețelele de socializare, Kelly Medina Enos spunând: „Chiar nu am cuvinte pentru știrile pe care le-am aflat astăzi. Mulțumesc familiei și prietenilor tăi pentru că mi-au permis să las câteva cuvinte de adio pe pagina ta. Inima mea este frântă, pentru tine, pentru familia ta, prieteni și băieți. Zboară lin în ceruri, îngeraşul meu. Viața este atât de scurtă. Te iubesc. Kelly x."

Theresa Parker a adăugat: „Nu pot să vă spun că sunt șocată să aflu că prietena mea Jehane Thomas a murit brusc. Am cunoscut-o prima dată la un alt job și am fost în aceeași echipă. Atunci ea a fost cea care m-a introdus în domeniul ăsta de business prin călătorii. Am fost împreună la multe evenimente și știu că cei care au cunoscut-o îi vor simţi lipsa. Trimit toată dragostea mea familiei ei și mai ales celor doi băieți."

Apropiaţii au descris-o drept „unul dintre cei mai frumoși oameni din interior și din exterior” și „cea mai bună mamă pe care am avut privilegiul s-o cunoaştem”.

O pagină Go Fund Me a fost creată a strânge bani pentru înmormântarea lui Jehane și pentru a-i sprijini pe cei doi băieţi rămaşi fără mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » „Zboară lin în Ceruri, îngeraşul meu”. O tânără de 30 de ani a murit subit, după luni în care se plângea de dureri de cap. Doi băieţi au rămas orfani de mamă