Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Gest neaşteptat din partea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda: "Acolo mi s-au tăiat picioarele"

ţÎn ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 8, concurenții au pornit spre cea de-a doua imunitate din al doilea stage. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost impresionați de o fetiță și au făcut pentru ea un gest neașteptat.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 22:19

Vezi și

Ziua a început în forță pentru echipele de la America Express sezonul 6, căci Irina Fodor a anunțat că următoarea imunitate îi așteaptă în Cali. Pe drum, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut printr-o situație neașteptată. În ediția din 31 octombrie 2023, Irina Fodor a pus la bătaie o nouă imunitate, a doua din cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui.

„Imunitatea vă așteaptă în Cali, la biserica Ermita. Pe drum căutați steagul America Express, de la basilica Menor Senor de Los Milagros din orașul Buga”, scria pe plicul primit de concurenți. Echipele au încercat să găsească rapid un mijloc de transport. Unii au avut noroc să găsească imediat, alții au fost nevoiți să facă eforturi.

În timp ce stăteau la o autogară, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mers la un magazin și au cerut ceva de mâncare. În timp ce savurau gustarea, o fetiță s-a apropiat de ei și le-a cerut o bucată. „A venit cu mâna întinsă. Acolo mi s-au tăiat picioarele. S-a dus la mama ei, care era lângă un stâlp, și mai erau vreo 4 frați. Deci aia m-a terminat acolo”, au dezvăluit concurenții. 

Fără să mai stea pe gânduri, Cleopatra a mers la primul magazin ce i-a ieșit în cale și ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

„Noi strânsesem banii pe care îi aveam pentru etapă, nu i-am cheltuit deloc până atunci. Sau dacă am cheltuit, am cheltuit o dată și foarte puțin”, a zis tânăra, care a cumpărat chifle și dulciuri și le-a oferit cadou. Cei doi au fost mulțumiți apoi de fapta bună pe care au făcut-o, în ediția 9 a emisiunii America Express sezonul 6.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Gest neaşteptat din partea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda: "Acolo mi s-au tăiat picioarele"