Antena Meniu Search
x

Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, chiar înainte de fiecare gală Mireasa

Începând de astăzi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces live în culisele emisiunii Mireasa, chiar înainte de fiecare ediţie a emisiunii. Raluca Preda, finalistă a sezonului şase Mireasa şi panelist în emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii, va pătrunde în universul concurenţilor reality show-ului matrimonial şi va scoate la lumină partea mai puţin văzută din culisele show-ului.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 12:02

Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, chiar înainte de fiecare gală Mireasa
Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, chiar înainte de fiecare gală Mireasa

"Telespectatorii fideli ai emisiunilor Mireasa şi Capriciile iubirii vor avea acum ocazia să pătrundă în lumea concurenţilor, să le urmărească starea de spirit înainte de fiecare live, să afle ultimele noutăţi din casă şi să urmărească o scurtă trecere în revistă a subiectelor zilei. Tot alături de noi vor putea vedea şi alte momente ce nu fac subiectul emisiunilor principale: le vom arăta telespectatorilor ce cadouri au mai primit de la fani, ce au mai gătit sau cu ce şi-au mai ocupat timpul în ultimele ore în casa Mireasa!", dezvăluie Raluca Preda, gazda emisiunii Mireasa. Direct din culise, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 13.30, la Antena Stars.

Seara, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Media » Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, chiar înainte de fiecare gală Mireasa