Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de amuletă a etapei

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Ioana State și Mane Voicu, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă s-au luptat pentru cel de-al doilea joc de amuleta al etapei în episodul 23 al sezonului 7 Asia Express - Drumul Zeilor, din data de 8 octombrie 2024.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 22:20

Cele trei echipe au fost întâmpinate de Irina Fodor pe plajă, care le-a spus şi ce au de făcut. Mai precis, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Ioana State și Mane Voicu, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut de înfruntat o serie de probe, inspirate de un sport care în Malaezia depășește fotbalul ca popularitate.

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au luat amuleta de 1000 de euro

Jocurile de pe plajă le-au dat mari bătai de cap echipelor. Iar în final Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au câştigat amuleta. "Avem o echipă câştigătoare, echipa verde. O amuleta de 1000 de euro", a anunţat Irina Fodor. 

Vezi și

"Ne aşteptam să câştigăm şi noi o amuletă, că Mihai a zis că ştie să facă sudoku. Ne resetam şi pornim în cursă", a declarat Oana Paraschiv. 

"Suntem supăraţi că am pierdut. Dacă eu sunt suparătă, taci dracu, dacă sunt supărată", a spus Ioana State. "Nu am meritat deloc amuleta asta, dacă ne mişcăm ca nişte cizme", a spus la rândul său Mane. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Media » Asia Express, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de amuletă a etapei