Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia

După o cursă pentru ultima șansă în care tensiunea, dar și umorul au fost ingredientele de bază în misiunile de pe străzile Bangkok-ului, Andrei Ursu și Vlad Condurache și-au încheiat parcursul la Asia Express. Perechea a concurat în mult temuta întrecere cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și cu Adi Nartea și Cosmin Vîjeu.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 12:21

Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia - Andrei şi Vlad au părăsit Asia Express

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 00:16, ediția de aseară a reality show-ului

s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 21.8%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 20.5%. În minutul de aur 21:17, 1.082.000 de telespectatori au urmărit cursa pentu ultima șansă.

Imuni la cursa pentru ultima şansă

Articolul continuă după reclamă

Ieri seară, la Asia Express, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au primit confirmarea oficială a imunității lor. Astfel, cele două concurente și cuplul Victor Slav – Selina, deținătorii imunității mari, au fost singurii participanți fără emoții la careul cursei pentru ultima șansă. Restul echipelor au așteptat cu mari emoții să afle clasamentul final – dar și să treacă prin incomoda procedură a votului. Andrei Ursu și Vlad Condurache, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au fost perechile situate pe ultimele locuri la întrecerea din ziua precedentă, intrând automat în cursa pentru ultima șansă. Lor li s-au alăturat Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, în urma votului strategic de la careu.

Lupta pentru a rămâne în competiție nu a fost deloc ușoară într-un Bangkok încins de temperaturile ridicate, dar și de furnicarul de oameni și traficul infernal. În ciuda eforturilor și a implicării în fiecare misiune, Andrei și Vlad au fost ultimii sosiți la Irina aseară – iar Zeul a fost roșu, culoarea eliminării. ”Ne-am fi dorit din toată inima să rămânem în joc cât mai mult, să mergem cât mai departe. Dar atât cât a durat, a fost incredibil”, a spus Vlad. ” Mulțumim, Asia Express! A fost o super-experiență! Aventura asta te face să-ți reevaluezi viața chiar și după trei etape”, a fost mesajul lui Andrei. Cei doi concurenți și-au încheiat parcursul pe Drumul Zeilor chiar în etapa care le adusese bucuria unui joc de amuletă câștigat. Aventura de la capătul lumii continuă duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, cu etapa a patra, care va provoca echipele cu noi misiuni încărcate de adrenalină.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Asia Express, lider de audiență. Andrei Ursu și Vlad Condurache au părăsit Drumul Zeilor la finalul etapei a treia