Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Concurenții au plecat după pește. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au dat lovitura: Cine i-a mai adus aşa ceva

Moment inedit în ediția 15 din 23 septembrie 2024. În drumul spre următoarea misiune, concurenții au trebuit să plece după peşte. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au dat însă lovitura, total neaşteptat. 

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 21:42

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu la testimoniale Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Concurenții au plecat după pește. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au dat lovitura: Cine i-a mai adus aşa ceva

„Bună dimineața! Înainte de-a pleca în cursă trebuie să faceți rost de un pește care să cântărească mai mult de 1 kilogram, de la pescarii din sat, să aflați denumirea peștelui în thai și să-l aduceți la următoarea misiune. Succes!”, a anunţat Irina Fodor.

Ioana State și Mane Voicu au fost ajutaţi chiar de gazdă să facă rost de peştele de care aveau nevoie. Noroc au avut și Nicolai Tand cu Sorin Brotnei, care s-au dovedit a fi extrem de convingători pentru niște localnici. Cosmin Vîjeu, în schimb, a încercat să ofere în schimb un tricou de la nașul său, dar localnicul nu s-a lăsat convins, așa că echipa a fost nevoită să plătească peștele cu bani.

Un peşte special

Articolul continuă după reclamă

Când au crezut că au terminat concurenții au dat peste altă provocare: „În primul rând, puneți peștele pe care l-ați adus în ladă și pronunțați-i numele corect, pentru a putea începe misiunea! Apoi, juratul o să vă arate un alt pește și o să vă spună cum se numește. Ca să-l găsiți, veți merge prin apa mării spre bărcile marcate cu logo-ul Asia Express. Fiecare barcă este specializată într-un singur fel de pește. Găsiți barca pe care există peștele de care aveți nevoie. Pescarul o să vă dea alt pește (câte unul pentru fiecare dintre voi). Când v-ați întors pe plajă, predați cei doi peștiâ. Dacă sunt corect aleși, vi se va prezenta următorul pește. Dacă nu sunt corect aleși, va trebui să îi duceți înapoi de unde i-ați luat și să căutați altă barcă. Veți termina misiunea după ce veți găsi 5 astfel de pești. Atenție: Dacă peștele este altul decât cel care v-a fost cerut, trebuie să îl duceți înapoi la barcă. Nu mergeți decât la bărcile care au logo-ul Asia Express. Împreună trebuie să aduceți zece pești, câte 2 din fiecare specie. Succes, Țuca”.

Surpriza abia acum vine, când Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au prins un peşte special. „Îți dai seama, cine i-a mai adus un pui de rechin, roz?”, au zis cei doi mândri, în ediția din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Media » Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Concurenții au plecat după pește. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au dat lovitura: Cine i-a mai adus aşa ceva