Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, sezonul 7, 4 septembrie 2024. Ghinion teribil după ce au câștigat amuleta. O echipă a fost oprită de poliție

Deși au plecat primii în cursă și-au pierdut avantajul. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au fost loviți de ghinion la Asia Express, sezonul 7 ediția 4 din 4 septembrie 2024. Mașina în care se aflau cei doi a fost oprită de poliție. 

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 21:36

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă nu s-au bucurat prea mult de avantajul amuletei câștigate. Deși cei doi au plecat primii în cursă, elanul le-a fost tăiat rapid, după ce mașina în care se aflau a fost oprită de poliție, potrivit a1.ro.

După ce au reușit să găsească două doamne care să îi ducă o parte din drumul de peste 100 de kilometri, concurenții au dat de o altă piedică. Mașina în care se aflau a fost oprită de poliție. „Să nu-mi zici că ne dă jos, dar ele au oprit voluntar la poliție”, a spus Mihai Găinușă. „Și vorbeau și nu se mai opreau și nu înțelegeam despre ce e vorba.

“Ne-am pierdut tot avantajul”

Vezi și

Am crezut că s-au speriat și ne controlează pe noi”, a adăugat coechipiera lui. „Ele, de fapt, ne-au dus acolo ca să luăm de acolo altă mașină. Noi am înțeles asta foarte greu. Am pierdut minute bune acolo”, a explicat apoi Oana„Ah! Ne-am pierdut tot avantajul. Cum să te lase la poliție? Ce credea că facem? Am simțit că am pierdut imunitatea”, a spus și Găinușă.

Pentru că au pierdut minute bune au fost prinși din urmă de echipa formată din Nicolai și Sorin care au fost îngrijorați când au observat că adversarii lor au fost opriți de poliție. „Bă, i-a oprit controlul! Nu pot să cred”, a strigat Sorin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Media » Asia Express, sezonul 7, 4 septembrie 2024. Ghinion teribil după ce au câștigat amuleta. O echipă a fost oprită de poliție