Antena Meniu Search
x

Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu

Emisiunea va fi difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30. Nouă relații celebre, șase săptămâni de concurs, 18 probe spectaculoase și un premiu ce poate ajunge la 50.000 de euro – aceastea sunt coordonatele show-ului fenomen care redefinește relația de cuplu la Antena 1.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 11:58

Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele 9 perechi care vor trece prin situații incredibile în cea mai incitantă competiție a cuplurilor.

De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri, la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri. Perechile se vor lupta pentru primul trofeu Power Couple România confruntându-se cu seturi de câte trei provocări: proba pentru femei, cea pentru bărbați și proba decisivă – de cuplu. Înainte de fiecare probă, unul dintre partenerii relației va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuși.

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Media » Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu