Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Ce surpriză au avut concurenţii în a doua probă din bootcamp

Proba cu numărul doi i-a surprins pe concurenţi chiar în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, aka Regina Întunericului, a avut o reacție neașteptată când a auzit ce au anunțat chefii.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 22:22

Chefii au avut de făcut o alegere dificilă după primul test al concurenților din bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei patru jurați au fost foarte atenți la detalii, în mod special la gustul preparatelor și la tehnica de gătit a participanților.

Rândurile au început să se restrângă în ediția 14 a show-ului culinar de pe 17 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Orlando Zaharia au fost nevoiți să elimine din concurenții care n-au impresionat în această etapă a competiției, deși au trecut cu bine peste preselecții.

Ce temă au primit concurenții la a doua probă din bootcamp în ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2024

O nouă zi, o nouă provocare pentru concurenții rămași să lupte pentru un loc în echipele chefilor. Cu zâmbetul pe buze și încrezători în forțele proprii, participanții au pășit în bucătăria show-ului culinar fără să se gândească la ceea ce îi așteaptă, scrie a1.ro.

Pe acelaşi subiect

„Îmi pare tare bine să vă văd aici! Sper să rămâneți cât mai mult. La finalul acestei zile puteți primi tunci și asta e cea mai importantă realizare din acest show. Înseamnă că ați intrat în echipe, că puteți participa la confruntări și că foarte mulți oameni vor gusta din farfuriile voastre. Aici poate să vi se schimbe viața, aici poate începe destinul vostru. E importantă această zi, iar eu vă țin pumnii și vă urez succes!”, a spus Irina Fodor.

„Îi văd pe colegii mei foarte tensionați, iar asta mă bucură pentru că sunt o forță de temut”, a evidențiat Gabriela Lucuțar.

Concurenților nu le-a venit să creadă atunci când au auzit care este a doua probă din bootcamp. Aceștia au fost puși în dificultate de o temă simplă. Ei trebuie să facă un preparat cu orez.

Regina Întunericului a avut o reacție neașteptată la vestea chefilor: „M-am blocat efectiv! Orez? Ce să faci din orez? Mă rog, se pot face multe chestii din orez, dar ce pot să fac eu?”.

„Pare ușor, dar nu este!”, a fost replica lui chef Ștefan Popescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Ce surpriză au avut concurenţii în a doua probă din bootcamp