Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 17 octombrie 2023. Un desert i-a lăsat fără cuvinte pe chefi în semifinala sezonului 12

Deserul unui concurent i-a lăsat mască în seara aceasta pe cei trei juraţi ai sezonului 12 Chefi la Cuţite. Tema pe care concurenţii au trebuit să o respecte a fost "desertul copilăriei". Juraţii serii au fost concurenţii sezonului 11. Aceştia au fost foarte drastici în jurizarea preparatelor participanţilor, însă şi cei 3 chefi au fost surprinşi de ce au pregătit aceştia în semifinala sezonului 12.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 22:24

Vezi și

Cei 9 concurenți care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12 au început ziua în forță, în ediția 28 din 17 octombrie 2023. Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat prin surprindere atunci când ecranul de lângă ea s-a aprins și au început să „curgă” mesajele de încurajare și de felicitare pentru fiecare concurent în parte.

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de gătit. Emoțiile au fost mari, însă fiecare a încercat să își dea silința ca să obțină un desert cu totul și cu totul special. Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și, plini de emoții, concurenții și-au așexat farfuriile pe bandă și au încercat să ghicească cine va face degustarea. Irina Fodor s-a întâlnit în platoul emisiunii cu rudele și prietenii semifinaliștilor. Banda a început să meargă și să aducă „deserturile copilăriei”.

Deși au încercat să recunoască farfuriile, efortul a fost zadarnic. Invitații au început degustarea și la fel au făcut și chefii. Un detaliu pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au remarcat a fost faptul că invitații au fost extrem de drastici în unele situații.

„Ei știu pe cine jurizează?”, a întrebat unul dintre chefi, uimit de ce cele întâmplate în semifinala Chefi la cuțite sezonul 12. Un moment surprinzător a fost atunci când mama lui Valentin Timofte i-a dat notă maximă fiului său. Totuși, și chefii au fost de acord că este un desert bun la gust. A fost și o farfurie care l-a făcut pe Florin Dumitrescu să își facă cruce, mai ales că notele pe care chefii le-ar fi dat nu prea au corespuns cu notele date de rude și prieteni.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 17 octombrie 2023. Un desert i-a lăsat fără cuvinte pe chefi în semifinala sezonului 12