Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, 17 septembrie 2023. "De ce începi cu amenințări?!" Vestea care i-a dat peste cap pe chefi

Irina Fodor a făcut un anunț important despre jocul de amuletă în ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023, care se pare că i-a surpins pe cei trei chefi. Chefii au rămas cu gurile căscate când au aflat ce trebuie să facă. Este o premieră în istoria show-ului culinar.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 21:25

Vezi și

Ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023 a adus o situație neașteptată pentru chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Noul joc de amuletă a fost o adevărată provocare pentru jurații show-ului culinar. Irina Fodor a făcut un anunț important despre marele avantaj, dar și despre proba chefilor care este o premieră în istoria emisiunii. Toți au fost surprinși de vestea pe care au primit-o de la prezentatoarea TV, potrivit A1.ro.

Pe lângă tema dificilă, jurații au avut la al patrulea banc de lucru și un rival pe măsura așteptărilor. Chef Bogdan Alexandrescu alias Dexter a venit în bucătăria show-ului culinar pentru a găti cot la cot cu chefii.

„Astăzi o să avem o concurență și o competiție pe cinste!”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

„De ce începi cu amenințări?!”, a fost replica prezentatoarei TV când a auzit discuția dintre chef Florin Dumitrescu și chef Bogdan Alexandrescu.

Irina Fodor a anunțat o premieră în ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au stat ca pe „ace” când au aflat că proba din ediția 10 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 17 septembrie 2023, este o premieră în istoria show-ului culinar.

„O să încep cu tema pentru că este o premieră și sunt tare curioasă ce veți face. Astăzi, dragilor, gătim fără gluten”, a spus prezentatoarea TV.

„Nu e complicat să gătești fără gluten, să nu ai făină pe acolo, grâu și așa mai departe”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Jurații emisiunii trebuie să fie foarte atenți la preparatele lor deoarece Andreea Raicu va degusta din ele și va desemna câștigătorul probei. Vedeta este o fană înrăită a stilului de viață sănătos și fără gluten.

Și amuletă pusă în joc de Irina Fodor este una deosebit de importantă, care va face diferența în etapa battle-urilor. Așadar, cel care o va obține are puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute două echipe la bancurile adverse. Echipa întreagă, cu tot cu chef.

„Asta e rea! Cine câștigă amuleta asta o să câștige și duelul. Cam așa s-a întâmplat de fiecare dată”, a mai evidențiat chef Sorin Bontea.

„Dumitrescu a înnebunit. Dacă până acum ai muncit de te-a luat naiba, acum ai venit cu o idee de stelele Michelin. Trebuie să fii un pic dement!”, a zis chef Cătălin Scărlătescu despre colegul său.

Ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite a venit cu o întâmplare savuroasă pe platoul de filmare. Al patrulea jurat, chef Bogdan Alexandrescu alias Dexter a reușit să-i facă pe jurați să „explodeze” de râs în bucătărie.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 17 septembrie 2023. "De ce începi cu amenințări?!" Vestea care i-a dat peste cap pe chefi