Antena Meniu Search
x

Foto Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta în ediția 9. Cei patru chefi s-au întrecut în deserturi, degustate de Radu Darie și Dragoș Blănăriu

Cei patru chefi s-au întrecut din nou în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, pentru o nouă amuletă care le va aduce avantaje pe parcursul emisiunii. Radu Darie și Dragoș Blănăriu au anunțat cine a câștigat amuleta.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 22:13

Vezi și

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întrecut la o probă de deserturi pentru a câștiga o nouă amuletă. Surpriza a fost mare atunci când Radu Darie și Dragoș Blănăriu au anunțat cine a câștigat amuleta a noua, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 8 aprilie 2024.

Cine a câștigat a noua amuletă, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13

Radu Darie și Dragoș Blănăriu au degustat deserturile pregătite de cei patru chefi și au acordat ulterior și note. Orlando Zaharia a făcut un cheesecake mousse cu coulis de zmeură, Alaxandru Sautner a făcut o pavlova cu fructul pasiunii, mango și ananas. Ștefan Popescu a pregătit o tartă de lămâie descompusă cu cremă de lămâie și zmeură, iar Richard Abou Zaki a făcut un desert de ciocolată cu trei consistențe și inserție de caramel cu alune.

„A fost extrem de dificil, toate deserturile a arătat extrem de bine și au avut un gust minunat. Decizia finală a luat-o Radu”, a zis Dragoș Blănăriu, amplificând parcă tensiunea juraților.

Radu Darie a acordat amuleta și punctajul de 5 puncte lui Orlando.

„Amuleta vine la mine! Doamne!”, a fost reacția avut de câștigător, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 aprilie 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta în ediția 9. Cei patru chefi s-au întrecut în deserturi, degustate de Radu Darie și Dragoș Blănăriu