Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară

Bucurie mare pentru tabăra tunicilor galbene în ediția de aseară Chefi la cuțite: concurenții lui Chef Alexandru Sautner au obținut prima victorie în battle-urile sezonului 13, după o întrecere în care echipele au avut de pregătit câte un preparat la fiecare 13 minute.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 13:06

Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:30 – 24:02, ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, înregistrând 4.9 puncte de rating și 18.6% cotă de piață, în timp ce postul concurent ProTV a obținut 4.7 puncte de rating și 17.8% cotă de piață. În minutul de aur 22:04, 1 milion de telespectatori au urmarit la Antena 1 așteptarea tensionată a farfuriilor pe banda care aduce verdictele battle-urilor. 

Ieri seară, Chef Ștefan Popescu a fost foarte implicat în ringul culinar. După ce a jurizat întrecerea clătitelor, câștigată de echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Chef Popescu a lansat una dintre amuletele din arsenalul său, care i-a permis să conducă, alături de unul dintre Chefi, o echipă. Alegerea sa a fost tabăra tunicilor galbene, astfel că Chef Popescu s-a implicat activ în battle, ghidându-i pe competitori împreună cu Chef Sautner și savurând apoi din plin victoria alături de el.

Tot aseară, Chef Popescu și-a folosit și cea de-a doua amuletă, una extrem de prețioasă, care i-a dat puterea de a salva un concurent aflat în postura de a fi eliminat. Ieri, la proba individuală, cea mai slabă farfurie i-a aparținut lui Varză, concurentul lui Chef Orlando Zaharia, care risca astfel să rămână cu doar patru oameni pentru battle-urile următoare. Amuleta lui Chef Popescu l-a salvat, însă, pe Varză, care a rămas alături de colegii săi în tunici verzi. Confruntările culinare pline de surprize continuă la Antena 1 săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri de la 20:30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Media » Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară