Antena Meniu Search
x

Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

În sezonul 12, chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 13:56

 Din 2 septembrie, așii artei culinare din România, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, lansează invitația toamnei la Antena 1: ”Hai la masa, România!”, la festinul sezonului 12 Chefi la cuțite, căruia nu-i lipsesc ingredientele surpriză ce vor spori savoarea mult așteptatului show gastronomic.

Una dintre noutățile sezonului 12 Chefi la cuțite este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe.

Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 Chefi la cuțite revine acum în platoul show-ului culinar ca asistent al celor trei jurați – Riki Watanabe le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile desfășurate în camera de relaxare a Chefilor. Rămâne, însă, de văzut cât îi va ajuta și cât îi va încurca, de fapt, Riki, cel care va fi sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. ”Noul meu job la Chefi la cuțite mă face foarte fericit – este ca un vis devenit realitate. Dar, în același timp, trebuie să recunosc că am cele mai mari emoții”, a declarat Riki.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefii își măresc familia: Rikito Watanabe este asistentul juraților în sezonul 12 Chefi la cuțite