Antena Meniu Search
x

Formula 1, revenire spectaculoasă în audienţe la Antena 1. Calificările pentru Marele Premiu, cea mai urmărită etapă Formula 1 în ultimii 10 ani în România

Antena 1 a reusit să înregistreze cea mai mare audienţă pentru calificările unui mare premiu de Formula 1 – 2.8 puncte de rating pe publicul comercial (21-54 de ani) din ultimul deceniu. Faţă de sezonul precedent, calificările primului mare premiu al anului au avut o audienţă de 5 ori mai mare faţă de cea înregistrată în 2023 de Digi Sport.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 12:23

Cel mai spectaculos sezon din istoria Formula 1, transmis în direct de staţiile Antena a debutat ieri cu etapa Calificărilor pentru Marele Premiu al Bahrainului, live pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Românii au urmărit în număr foarte mare sesiunea de calificări din Bahrain, aceasta fiind cea mai vizionată etapă a competiţiei Formula 1 în ultimii 10 ani în România.

Calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, comentate în direct de Mihai Morar şi Cătălin Ghigea ieri la Antena 1 au înregistrat o cotă de piaţă de 13.8% şi 2.8 puncte de rating, faţă de aceeaşi etapă a sezonului trecut, care a obţinut 2.5% cotă de piaţă şi 0.5 puncte de rating.

Max Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Bahrainului, transmis live astăzi de la 16.45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în calificările Marelui Premiu al Bahrainului. În spatele pilotului de la Red Bull, de pe locul al doilea, va pleca Charles Leclerc de la Ferrari. Din linia a doua vor pleca George Russell de la Mercedes şi Carlos Sainz de la Ferrari. Lewis Hamilton, septuplul campion mondial şi cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente, a avut al nouălea timp în a treia sesiune de calificări a primului Mare Premiu de Formula 1™ din 2024.

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie şi toate fazele competiţiei pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.

Pe acelaşi subiect

Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY.

Dan Pavel şi Iuliana Pepene prezintă din studioul Antena calificările Formula 1 şi cele 24 de curse ale sezonului, comentând, alături de specialişti, cele mai importante momente de pe circuit şi din culise.

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru. Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Formula 1, revenire spectaculoasă în audienţe la Antena 1. Calificările pentru Marele Premiu, cea mai urmărită etapă Formula 1 în ultimii 10 ani în România