Antena Meniu Search
x

Pilotul Luke Browning a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 3™ la Bahrain. Cursa s-a văzut LIVE pe AntenaPlay

Cursa finală de Formula 3™ la MP al Bahrainului a putut fi urmărită LIVE pe AntenaPlay. Luke Browning, pilotul de la Hitech, a ieşit învingător în prima cursă a sezonului de Formula 3™ . Britanicul şi-a revendicat prima victorie în campionatul de la Bahrain. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 12:21

Pilotul Luke Browning de la Hitech este câştigătorul cursei de Formula 3 de la Bahrain. A fost urmat de locurile 2 şi 3, de Christian Mansell şi Tim Tramnitz. Dino Beganovic, cel care a plecat din pole-position, a încheiat cursa pe locul 13.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost duel pentru al doilea loc între între Christian Mansell şi Sami Meguetounif, în turul al cincilea! Mansell a efectuar o depăşire spectaculoasă şi l-a întrecut pe pilotul de la Trident.

Pe acelaşi subiect

Dramă la începutul cursei din partea pilotului suedez Dino Beganovic. A fost depăşit la start de toţi ceilalţi piloţi, după ce a suferit o problemă la monopostul său. Pe primul loc, după primul tur, s-a aflat Luke Browning, relatează AS.ro.

Dino Beganovic a pornit de pole-position, după calificarea de la Sprintul de la Bahrain la Marele Premiu al Bahrainului, urmat de Luke Browning, de la Hitech Pulse-Eight. În linia a doua se vor afla piloţii Gabriele Mini (Prema Racing) şi Sami Meguetounif (Trident), în linia a doua.

Lista curselor din Formula 3™ din 2024:

  • Bahrain International Circuit, Sakhir (1-2 martie)
  • Albert Park Circuit, Melbourne (23-24 martie)
  • Imola Circuit, Imola (18-19 mai)
  • Circuit de Monaco, Monaco (25-26 mai)
  • Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmelo (22-23 iunie)
  • Red Bull Ring, Spielberg (29-30 iunie)
  • Silverstone Circuit, Silverstone (6-7 iulie)
  • Hungaroring, Mogyorod (20-21 iulie)
  • Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot (27-28 iulie)
  • Monza Circuit, Monza (31 august – 1 septembrie)

Cursele de Formula pot fi urmărite pe AntenaPlay pe link-urile de mai jos:

https://antenaplay.ro/live/formula-1-live

https://antenaplay.ro/live/formula-2-live

https://antenaplay.ro/live/formula-3-live

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Pilotul Luke Browning a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 3™ la Bahrain. Cursa s-a văzut LIVE pe AntenaPlay