Antena Meniu Search
x

Video Intensitatea probelor crește la Power Couple România. Testul care îi ia prin surprindere pe concurenți: "Doamne fereşte! N-ai cum aşa ceva"

Intensitatea probelor crește la Power Couple România! Începe cea de-a doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor: în seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează proba bărbaților – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri. Vor fi nevoiți să-și amintească date importante din relația lor, cu care vor alcătui o ecuație pe care o vor rezolva în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 08:43

Intensitatea probelor crește la Power Couple România. Testul care îi ia prin surprindere pe concurenți
Intensitatea probelor crește la Power Couple România. Testul care îi ia prin surprindere pe concurenți

"În calculele matematice vom include cifre, numere ce au legătură cu datele din vieţile cuplului vostru, sau numere ce au strânsă legătură cu vieţile voastre Aşa că, din nou facem apel la amintiri."

Dacă adăugăm că mașina se va afla într-un alt peisaj spectaculos din insula malteză Gozo, la 150 metri desupra Mării Mediterane, e limpede că urmează o seară trepidantă la Power Couple România.

Power Couple România, diseară de la 20:30

"Vai de capul meu!"

Pe acelaşi subiect

"Doamne fereşte! N-ai cum aşa ceva."

"E cu prăpastie sau ai glumit?"

Doamnele vor investi în această probă, din bugetul oferit de Dani Oțil, în funcție de încrederea pe care o au că partenerii lor vor trece peste această provocare – iar sumele investite sunt o decizie esențială, pentru că perechea care pierde cei mai mulți bani este cu un pas mai aproape de propunerea spre eliminare.

Cum se vor descurca cuplurile la prima probă a etapei a doua Power Couple România vedem diseară, de la 20:30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Intensitatea probelor crește la Power Couple România. Testul care îi ia prin surprindere pe concurenți: "Doamne fereşte! N-ai cum aşa ceva"