Antena Meniu Search
x

Galerie foto Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum au făcut faţă Emi şi Mădălina la proba de pe podul suspendat

Proba din a treia ediţie Power Couple România a avut loc într-un loc spectaculos, la înălţime, pe insula malteză Gozo. Partenerii au fost puşi şi de această dată la încercare, fiind provocaţi să colecteze simbolurile agăţate pe un pod, urmând să le fie testată memoria.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 22:20

Provocările la care sunt suspuse cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Emi și Mădălina, reacții savuroase pe podul suspendat

Primul cuplu care începe aventura de astăzi de la Power Couple este format din Emi şi Mădălina. Cei doi au plecat entuziasmaţi spre prima probă, hotărâţi să iasă câştigători.

Emi şi Mădălina au început curajoşi cursa unul spre celălalt, de la un capăt de pod la altul. Mădălina a fost cea care a reuşit să ia primul simbol agăţat, în timp ce Emi s-a lăsat rapid pradă emoţiilor.

Pe acelaşi subiect

Femeia a dat dovadă de o dexteritate ieşită din comun, în timp ce Emi se mişca cu greu pe pod, deoarece îi tremurau picioarele.

„Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!” striga Emi printre multele înjurături.

Mădălina încerca să-l încurajeze constant, făcându-l pe bărbat să răbufnească.

Dani a intervenit şi a pus paie pe foc, făcându-l pe Emi şi mai nesigur decât era deja.

„Mie îmi e puțin rușine, dragii mei. Dacă amândoi ar urla sau le-ar fi frică amândurora aș înțelege, dar faptul că lui îi este atât de teamă și se descurcă atât de prost față de Mădă... Mădă e de fier!”

„Iubire, lasă-mă puțin, numai taci din gură că mă distrugi!” a țipat din nou Emi cât a putut de tare.

Mădălina a ajuns rapid la celălalt capăt, în timp ce Emi era încă pe la jumătatea podului.

Imediat ce a reuşit să ia și el ultimul simbol s-a întors la Mădălina, pregătindu-se de continuarea probei de astăzi.

„Ea era panseluță. Podul ăla mă mișca și pe mine în continuu că până să îmi găsesc eu echilibrul nu știam cum să fac! Mintea mea era praf” spunea Emi supărat la testimonial.

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro, scrie a1.ro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Media » Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum au făcut faţă Emi şi Mădălina la proba de pe podul suspendat