Antena Meniu Search
x

Ioana şi Marius, câştigătorii celui de-al optulea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de euro

După câteva luni intense de competiţie, sezonul opt al show-ului Mireasa a ajuns la final astăzi la Antena 1. Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului opt.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 18:22

Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Ioana şi Marius sunt câştigătorii sezonului cu numărul opt.

Câştigătorii celui de-al optulea sezon Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu

Locul 4 - Bianca și Robert

Locul 3 - Madi și Sergiu

Locul 2 - Ana și Daniel

Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Ioana şi Marius, câştigătorii celui de-al optulea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de euro