Antena Meniu Search
x

Mirela Vaida prezintă Petrecem în familie, în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena Stars

Începând din acest weekend, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena Stars, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor Petrecem în familie. Momente artistice inedite, interviuri cu personalităţi marcante, dar şi numere inspirate din show-uri de varietăţi, acestea vor fi ingredientele unui seri relaxante, petrecute în familie.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 11:52

„Petrecem în familie va debuta duminică, de la ora 20.00, ora la care, spunem noi, toți membrii familiei petrec împreună, în liniștea casei și își îndreaptă energia către lucruri care îi relaxează, care îi binedispun. Ne propunem, cu această emisiune, să aducem, în fața telespectatorilor, mari personalități din România, însă „dezbrăcaţi”, dacă îmi permiteţi, de toate aceste titluri și performanțe profesionale și să-i arătăm așa cum sunt ei, ca oameni. Ne interesează rețeta din spatele unui om de succes - cine i-a fost alături, cine l-a ajutat, atunci când a trecut prin cumpene - în cadrul unei discuții calde și relaxante, cu foarte multe momente pe care le-am pregătit, împreună cu echipa, astfel încât să-i surprindem în toate stările lor naturale”, a declarat Mirela Vaida.

Totodată, gazda Petrecem în familie mai spune: „Cred că această emisiune este exact ceea ce lipsește din peisajul televiziunii românești și mai cred că avem nevoie de puțină emoție, de povești cu și despre succes. Am pregătit deja câteva ediții absolut superbe, cu și despre Mirabela Dauer, Elisabeta Lipă și Stela Popescu, iar surprizele nu se opresc aici. Trebuie neapărat să fiți alături de noi și să vedeți cât de multă muncă și sacrificiu stau în spatele succesului și că nimic nu se face fără foarte multă voință!”.

Emisiunea Petrecem în familie va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena Stars.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Media » Mirela Vaida prezintă Petrecem în familie, în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena Stars