Antena Meniu Search
x

Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații

În octombrie, adrenalina crește la cote maxime în AntenaPLAY. Cel mai așteptat reality show din România va avea o premieră maraton de 5 zile și cel mai iubit show de cooking își va desemna câștigătorii în marea finală.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 12:14

Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații
- a1.ro

America Express, cel mai dur reality show din România, revine sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile. Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Reality show-ul poate fi urmărit exclusiv online în AntenaPLAY.

Jurnal de călătorie te pregătește pentru marea lansare, vezi cele mai tari imagini din noul sezon și imagini exclusive din spatele camerelor, în AntenaPLAY. Jurnal de călătorie îți arată imagini inedite cu peripețiile și situațiile limită prin care au trecut echipa de producție și vedetele în America Express, pe Drumul Soarelui. Descoperă cum s-a desfășurat aventura tumultoasă și ce provocări majore au apărut în timpul filmărilor.

Și odată cu noul sezon revine și Podcastito Express, un produs original AntenaPLAY, în care concurenții comentează episoadele America Express.

Serialele tale preferate sunt în AntenaPLAY

Pe acelaşi subiect

Iubitorii de seriale au și în octombrie episoade noi și seriale pentru toate gusturile.

Lia, soția soțului meu, serialul care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite şi aduce în prim-plan noi situații cu totul neaşteptate în noile episoade.

Seria Lia - Tot ce nu se vede îți aduce dezvăluiri inedite și imagini din culisele serialului, exclusiv în AntenaPLAY. Ce se întâmplă în culisele serialului Lia - Soția soțului meu? Descoperă actorii care dau viață personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției românești.

Citeşte mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » Noutățile lunii octombrie în AntenaPLAY. Care sunt surprizele de care se vor bucura abonații