Antena Meniu Search
x

Foto Premiera iUmor. Delia, fascinată de momentul unor englezi de pe scena sezonului 15 "E tot ce am visat eu în copilărie"

Premiera celui de al 15-lea sezon iUmor avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Noua ediţie va aduce memonte inedite, din toate colţurile lumii, în faţa telespectatorilor.

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 12:12

Încă de la premiera sezonului, Delia a fost captivată de-a dreptul de momentul unor tineri concurenţi veniţi din Anglia, cu un moment de tip jackass, în care actorii efectuează diverse scene mai mult sau mai puţin brutale şi tot felul de cascadorii şi farse.

The Lazy Generation s-au făcut remarcaţi în Anglia după participarea la un show de talente, ba chiar au propria lor emisiune la Comedy Central, iar Viny, unul dintre membrii echipei lucrează cu cei de la Jackass. Cu un moment de tip jackass au venit şi la iUmor, număr care i-a împărţit în două tabere pe juraţii de la Antena 1: unii care nu au putut nici să privească întregul moment, cum a fost cazul lui Cătălin Bordea, şi unii care au savurat din plin fiecare secundă, cum a fost cazul Deliei.

„E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte! Vreau să intru în gaşcă!”, le-a mărturisit Delia concurenţilor veniţi pe scena iUmor, spre surprinderea colegilor ei din juriu. Întregul moment, care l-a determinat pe Natanticu să părăsească masa juriului şi să încerce şi el o provocare de zile mari, va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite pe pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Premiera iUmor. Delia, fascinată de momentul unor englezi de pe scena sezonului 15 "E tot ce am visat eu în copilărie"