Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16. ,"Nu a făcut Ceaușescu, în 25 de ani, ce a făcut iUmor pentru mine"

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024 , 12:28

Remus Iosub, cunoscut în mediul online drept „Ramore” și câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special în prima ediţie iUmor sezonul 16 și dezvăluie cum i s-a schimbat viața după participarea la competiția de la Antena 1: "Nu a făcut Ceaușescu în 25 de ani, ce a făcut iUmor pentru mine - mi-a schimbat viața, de-a dreptul. După participarea la emisiune, am prins o încredere și o lejeritate în a scrie și a crea noi numere de stand-up, ceea ce m-a dus într-un punct în care îmi pot câștiga existența din ceea ce fac în mediul online”.

„Remus a lăsat-o mai ușor cu interpretarea personajului bombardier, iar acum își vede de cariera lui, ceea ce e o alegere foarte înțeleaptă”, a mărturisit Cheloo, după momentul prezentat de Remus pe scena iUmor.

Cum s-au distrat jurații la momentul pregătit de către comediant, telespectatorii vor afla urmărind, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Media » Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16. ,"Nu a făcut Ceaușescu, în 25 de ani, ce a făcut iUmor pentru mine"