Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Se schimbă echipele la Asia Express. Oana Paraschiv: ”Ce surpriză am avut la careu când am văzut comportamentul lui Mihai!”

În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1 începe etapa a șaptea de pe Drumul Zeilor – ultima din Malaezia, în care se va transforma cu totul dinamica întrecerii pentru că... se schimbă și peisajul, dar se schimbă și echipele! Totul se va întâmpla la una dintre misiunile la care se vor aștepta cel mai puțin. Fiecare concurent se va întâlni cu provocarea de a avea un partener dintr-o pereche adversă. Urmează o ediție cu reacții surprinzătoare, savuroase!

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 13:10

Se schimbă echipele la Asia Express Se schimbă echipele la Asia Express

Șase echipe luptă în continuare în aventura de la capătul lumii, pentru marele trofeu al sezonului șapte Asia Express: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, dar și Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, care la finalul etapei precedente au fost salvați de la eliminare de către zeul verde. Așadar, în această seară, telespectatorii vor afla ce handicap vor primi Adi și Cosmin – este vorba despre prețul plătit de cei doi pentru îndurarea zeilor, preț care niciodată nu este mic.

Tot în ediția Asia Express de diseară, concurenții vor fi provocați să se adapteze unor schimbări fundamentale în dinamica de pe Drumul Zeilor: de la jungla de asfalt din Kuala Lumpur trec la atmosfera aparte din insula Carey, un sanctuar al bogatului patrimoniu cultural malaezian. Iar de la coechipierul cu care a traversat până acum șase etape ale competiției, fiecare concurent va descoperi cum e parteneriatul cu unul dintre adversari. Se schimbă echipele - permutări surprinzătoare, perechi inedite, replici neașteptate! ”N-a părut foarte încântat să mă vadă. Sincer, nici eu pe el”, a fost una dintre reacții. Oare vor avea chimie? Se vor înțelege? Vor putea alcătui echipe capabile să rezolve misiuni în timp rapid? ”Ce surpriză am avut la careu când am văzut comportamentul lui Mihai”, a fost comentariul Oanei Paraschiv.

Pe cine cu cine vor potrivi zeii în aventura de la capătul lumii telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la ora 20:00. Reality show-ul va fi difuzat în această seară și mâine seară, de la ora 20:00, și luni și miercuri, de la 20:30. Modificarea zilelor de difuzare este prilejuită de transmiterea meciului UEFA Lituania – România, marți, 15 octombrie. Ulterior, programul de difuzare a reality show-ului va fi cel consacrat.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Media » Se schimbă echipele la Asia Express. Oana Paraschiv: ”Ce surpriză am avut la careu când am văzut comportamentul lui Mihai!”