Antena Meniu Search
x

3 Sud Est, primul concert după şase luni de pauză

Amintirile concertelor de altădată ne chinuiesc. Ne răscolesc şi tare ne-au lipsit în perioada asta. Formaţia 3 Sud Est a urcat pe scenă după şase luni de pauză.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 14:43

Vezi și
  • 3 Sud Est a revenit cu o piesă nouă, "Valuri"
  • "Pentru artişti e o perioadă cumplită", ne-a spus Laurențiu Duță
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Tot cu emoţii au şi păşit pe scenă și la primul concert de după pandemie.

Laurentiu Duță, 3 Sud Est: A fost greu. A fost greu si ne este foarte greu să fim departe de public, dar înţelegem că sunt artişti mari, la nivel mondial, care nu concertează.

Mihai Budeanu, 3 Sud Est: Puteam să stăm mai mult în studio, să creăm piese pentru trupa noastră, iar în momentul în care va înceta această pandemie şi vom intra în normalitate să putem să prezentăm lumii ce am creat noi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Budeanu, 3 Sud Est: Am făcut o pauză vocală foarte bună, pauza vocală pentru artist e foarte benefic, este foarte important pentru artist, ne-am odihnit.

S-au odihnit dar au lansat şi o nouă piesă, "Valuri", ar vidoclipul a fost filmat în timp record-mai exact, într-o singură zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » 3 Sud Est, primul concert după şase luni de pauză