Antena Meniu Search
x

Un student la drept a plătit 8 mii de dolari pentru un prânz cu soţia lui George Clooney

George Clooney a fost şi încă este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei, însă şi soţia sa, Amal Clooney stârneşte pasiuni nebănuite. Un student la drept a plătit peste 8 mii de dolari în cadrul unei licitaţii, doar pentru a lua prânzul într-un restaurant la New York, cu soţia actorului.

de Redactia Observator

la 03.03.2019, 12:00

Vezi și

George Clooney a fost şi încă este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi ai planetei, însă şi soţia sa, Amal Clooney stârneşte pasiuni nebănuite. Un student la drept a plătit peste 8 mii de dolari în cadrul unei licitaţii, doar pentru a lua prânzul într-un restaurant la New York, cu soţia actorului şi cu un profesor de drept.

De ce Amal Clooney? Pentru că, înainte de a se căsători cu starul, tânăra a fost ani la rând un avocat pentru drepturile omului foarte bine cotat. Nu se va bucura însă doar el de masa în compania vedetei.

Câştigătorul licitaţiei îşi poate chema 6 prieteni cu care să împartă momentele alături de doamna Clooney. Rămâne de văzut dacă va face asta sau dacă va dori să se bucure doar el de acest privilegiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Un student la drept a plătit 8 mii de dolari pentru un prânz cu soţia lui George Clooney