Antena Meniu Search
x

Aceste zodii nu se vor gândi niciodată la nevoile partenerilor. Iată care sunt cele mai egoiste persoane, în funcţie de zodie

Cu toţii avem tendinţa să fim egoişti din când, în când, unii dintre noi însă, abuzează de acest aspect. Iată care sunt cele mai egoiste persoane, în funcţie de zodie.

Cu toţii avem tendinţa să fim egoişti din când, în când, unii dintre noi însă, abuzează de acest aspect. Iată care sunt cele mai egoiste persoane, în funcţie de zodie.

Zilnic auzim despre o persoană că este egoistă sau poate chiar noi înşine primim reproşuri că nu ne gândim niciodată la alţii.

Despre unii oameni se spune că sunt egoişti din naştere, trăsătura fiind dominanta zodiei din care fac parte. Iată care sunt cele mai egoiste cinci semne astrologice.

1. Berbecul

Pe acelaşi subiect

Considerat veşnicul copil al zodiacului, atunci când un Berbec îşi pune ceva în cap, nu se lasă până nu-l obţine. Motto-ul lor este "întâi eu", nativul având una dintre cele mai hotărâte personalităţi. Obişnuit să dea ordine, va lua foc la cel mai mic semn de protest din partea celuilalt. Dacă-l răneşti, aidoma unui copil, va pleca fără să se gândească la ce lasă în urmă.

2. Gemeni

Deşi este adaptabil şi versatil, situaţia poate degenera mai repede decât ţi-ai putea imagina. Din cauza firii sale duale, nativul poate să fie extrem de crud şi superficial. Bun actor, are tendinţa să-şi adapteze faţa pe care o arată lumii mediului în care se află. O face din motive pur egoiste, fără să-i pese dacă partanerul este de acord sau nu cu el.

3. Taur

Deşi taurii sunt persoane extrem de stabile şi de încredere, nevoia lor de siguranţă îi transformă des, în persoane lacome şi materialiste. De asemenea, pot deveni extrem de sensibile, emoţionale şi din cale-afară de posesive. Îşi pot convinge partenerul să le facă daruri scumpe, fără să le pese de buzunarul acestora, dar în acelaşi timp, îl vor apăra de ochii lacomi ai competitorilor.

4. Leu

Asemenea berbecilor, în viaţa leului nu este loc decât pentru un singur "number one", iar acesta este el. Neînfricaţi atunci când vor să obţină ceva, nativii trec peste orice pentru a-şi atinge scopurile. Singurul ţel este "obiectul dorinţei lor", iar în drumul lor nu ţin cont de sentimentele sau dorinţele altor persoane şi nu arată milă faţă de cei care ar putea râvni la acelaşi lucru.

5. Fecioara

Meticuloase, fecioarele observă orice greşeală sau defect. Acest lucru este prielnic propriei dezvoltări, dar din păcate, sunt cei mai aprigi critici ai celorlaţi. Îşi exprimă părerile, chiar dacă nu le-au fost cerute, fără să îi intereseze dacă spusele lor îi rănesc pe ceilalţi. Au tendinţa să le inoculeze altora opiniile lor despre... orice şi nu concep ca ceilalţi să îi critice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Aceste zodii nu se vor gândi niciodată la nevoile partenerilor. Iată care sunt cele mai egoiste persoane, în funcţie de zodie