Actori pe timp de pandemie. Crina Matei contribuie la o campanie dedicată Stelei Popescu

De Redactia Observator.
Publicat: 06.11.2020, 14:30.
Actualizat: 06.11.2020, 14:31

Crina Matei face spectacol și în condiții de pandemie. Chiar dacă teatrele sunt închise, actriţa continuă să fie implicată în diverse proiecte.

Invitată prin Skype, în platoul Observator, actrița a povestit cât de afectată a fost de această perioadă.

Crina Matei, actriţă: Timp de trei luni, noi am avut activităţi doar online. Cu bucurie speram şi noi că vom intra în sălile de spectacol. Ne-am întors, am început repetiţiile, dar de fapt ne-am oprit înainte de a începe.

Artista a dezvăluit în ce proiecte mai este implicată.

Crina Matei, actriţă: Ne-am apucat să facem o altă campanie dedicată marii noastre actriţe şi iubitei noastre actriţe, pe care o simţim în permanenţă printre noi, deşi ea fizic nu mai este. Este vorba de Stela Popescu. Îi dedicăm campania noastră ''Tribut Stela Popescu''. Toate acele scenete pe care ea le-a făcut alături de mari actori ai teatrului şi filmului românesc. Le-am înregistrat pe o parte dintre ele la teatru. Şi noi suntem într-o perioadă în care tot timpul ne adaptăm.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.