Antena Meniu Search
x

Foto Actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends se luptă să trăiască: "Este stadiul 4. Cancerul în stadiu târziu..."

James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends, a dezvăluit că se luptă cu cancerul de prostată în stadiul patru. Bărbatul de 59 de ani a spus că a fost diagnosticat în 2018, dar de atunci s-a răspândit în alte părți ale corpului său, inclusiv la oase și la coloana vertebrală. Tyler a mărturisit că această boală agresivă i-a lăsat corpul paralizat.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 21:48

Gunther
James Michael Tyler, "Gunther" din Friends, în 1994 - Profimedia Images

James Michael Tyler a spus că medicii au fost optimiști când a fost diagnosticat cu cancer pentru prima dată, dar boala a început să se dezvolte în diferite părţi ale corpului. Actorul, care este supus chimioterapiei, a povestit că boala lui l-a împiedicat să se prezinte personal la reuniunea Friends, care a fost difuzată luna trecută pe HBO, scrie Daily Mail.

Tyler, care a apărut în toate cele 10 sezoane ale serialului Friends ca manager al cafenelei Central Perk, a declarat că boala agresivă de care suferă i-a luat puterea de a merge, astfel că a rămas paralizat. "Am fost diagnosticat cu cancer de prostată avansat, care se răspândise la oasele mele. Mă confrunt cu acest diagnostic de aproape trei ani... Este stadiul 4. Cancerul în stadiu târziu...", a mărturistit acesta.

Cine este James Michael Tyler

James Michael Tyler s-a născut cel mai mic dintre cei cinci copii ai familiei, pe data de 28 mai 1962 în Greenwood, Mississippi şi a fost numit după unchiul său. La vârsta de 12 ani, Tyler s-a mutat la Anderson, Carolina de Sud, pentru a locui cu sora sa. A absolvit Colegiul Anderson (acum Universitatea Anderson) și Universitatea Clemson cu o diplomă în Geologie. În timpul petrecut la Clemson, a fost membru al unui grup de teatru studențesc, Clemson Players. Această experiență i-a stârnit interesul de a deveni actor. A obținut diploma de master în arte de la Universitatea din Georgia.

Din 1994 până în 2004, James Tyler l-a interpretat pe Gunther în Friends. Gunther era manager la o cafenea la Central Perk. Acest personaj a dus la o carieră de zece ani, cu apariții în 148 din cele 236 de episoade ale serialului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends se luptă să trăiască: "Este stadiul 4. Cancerul în stadiu târziu..."