Antena Meniu Search
x

Actorul Florian Munteanu a venit cu tricolorul la premiera filmului "Creed 2"

Florian Munteanu, românul care joacă alături de cei mai mari actori în pelicula hollywoodiană "Creed 2", a uimit pe toată lumea cu un gest de excepţie, la premiera filmului de la Londra.

Vezi și

Florian Munteanu, românul care joacă alături de cei mai mari actori în pelicula hollywoodiană "Creed 2", a uimit pe toată lumea cu un gest de excepţie, la premiera filmului de la Londra. Actorul a venit cu steagul României, l-a purtat cu el peste tot şi s-a lăsat fotografiat, mândru de ţara în care s-a născut. 

Chiar dacă a devenit star la Hollywood, Florian Munteanu nu-şi încape în piele de mândrie că e român! A demonstrat-o la premierea filmului Creed 2, în care este protagonist.

În fața sutelor de fani și a jurnaliștilor de peste ocean veniți special pentru acest eveniment, Florian Munteanu a făcut un gest de excepţie chiar pe covorul roșu. Actorul a ţinut drapelul României, s-a lăsat fotografiat și filmat cu tricolorul, iar momentul a impresionat pe toată lumea.

După gestul neașteptat, Florian Munteanu a fost asaltat de mulțimea de fani. Aceștia nu au venit nici ei cu mâinile goale, ci cu postere și poze pe care au cerut autografe.

La premiera filmului Creed 2, alături de Big Nasty au participat şi ceilalţi actori în roluri principale: Michael B Jordan, Tessa Thompson dar și Dolph Lundgren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Florian Munteanu a venit cu tricolorul la premiera filmului "Creed 2"