Actrița Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Skyfall” şi „Harry Potter”, a murit de cancer la 52 de ani

De Monica Palade.
Publicat: 16.04.2021, 22:50.
Actualizat: 16.04.2021, 22:50

Doliu în lumea vedetelor! Actriţa britanică Helen McCrory, cunoscută în special pentru rolurile din filme precum „Skyfall”, „Harry Potter”, dar și din serialul „Peaky Blinders”, a murit de cancer la 52 de ani.

Actrița Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Skyfall” şi „Harry Potter”, a murit de cancer la 52 de ani

Hepta

Soţul său, Damien Lewis, a fost cel care a anunţat: „Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit împăcată la ea acasă, în mijlocul unui val de iubire oferit de prietenii şi familia ei.

A murit de cancer

A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre”. Helen McCrory s-a născut la Londra, din mama galeză şi tată scoţian. Actrița a studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra pentru a studia actoria la centrul de arte dramatice.

Citește și:

După ce a debutat în cinematografie cu un mic rol în filmul „Interviu cu un vampir”, Helen McCrory a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter”. De asemenea, actriţa a jucat şi în „Skyfall” (2012), un film din franciza „James Bond”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.