Antena Meniu Search
x

Kirsten Dunst a primit o stea pe Walk of Fame

Actriţa Kirsten Dunst a primit o stea pe Walk of Fame. După o carieră de aproape trei decenii, vedeta a fost răsplătită pe bulevardul de la Hollywood care aduce omagiu personalităţilor din show-bizul american.

de Redactia Observator

la 30.08.2019, 18:04

Vezi și

Actriţa Kirsten Dunst a primit o stea pe Walk of Fame. După o carieră de aproape trei decenii, vedeta a fost răsplătită pe bulevardul de la Hollywood care aduce omagiu personalităţilor din show-bizul american. La ceremonie, actriţa în vârstă de 37 de ani a fost susţinută de familie şi prieteni.

Kirsten Dunst şi-a început cariera în cinematografie încă din copilărie. La vârsta de 12 ani, ea a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru prestaţia din filmul Interviu cu un vampir, în care i-a avut colegi de platou pe Brad Pitt şi Tom Cruise.

Rolul Claudiei a fost rampa sa de lansare la Hollywood, iar după mai bine de 25 de activitate a primit steaua sa pe bulevardul Walk of Fame. La ceremonie, Kirsten Dunst a fost susţinută de fiul ei de doar un an şi de partenerul de viaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul carierei, actriţa a interpretat roluri principale în pelicule de succes precum „Omul păianjen" , „Strălucirea eternă a minţii neprihănite" şi „Maria Antoaneta"

Kristen Dunst a câştigat premiul de interpretare feminină la Cannes pentru rolul din filmul „Melancolia". Iar în 2014, a fost nominalizată din nou la Globurile de Aur pentru interpretarea din serialul„ Fargo". În prezent, actriţa poate fi văzută în serialul „On Becoming a God in Central Florida", regizat de Yorgos Lanthimos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Kirsten Dunst a primit o stea pe Walk of Fame