Antena Meniu Search
x

Spectacolul Adei Milea a redeschis un teatru din Sibiu

Un teatru din Sibiu şi-a reluat activitatea cu publicul după o pauză de aproape şase luni. Momentul a fost marcat printr-un spectacol al Adei Milea. Pentru spectatori, concertul a fost o bună ocazie să uite de grijile zilnice, mai ales că artista, prin stilul ei caracteristic, a reuşit să creeze o atmosferă veselă şi să bine-dispună publicul.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 12:13

Vezi și
  • Ada Milea a avut un spectacol în Sibiu
  • Atmosferă stranie, din cauza distanțării fizice

Distanţaţi şi cu masca pe faţă, peste 40 de oameni au intrat într-o sală în care de obicei încăpeau 180. Pentru toţi, întâlnirea cu Ada Milea a fost mult aşteptată. Artista i-a răsplătit cu cântece adaptate dintr-un portofoliu de spectacole montate în teatrele din toată ţara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi pentru Ada Milea spectacolul susţinut în faţa unui public care poartă mască a fost diferit, dar unul pe care l-a aşteptat de multă vreme.

Ada Milea, artistă: Straniu, dar e bine totuşi şi aşa, că se poate. Am făcut la Piatra Neamţ un spectacol cu Amintiri din copilărie şi am venit şi cu fragmente din el şi cu fragmente din alte spectacole de teatru şi am încercat să îi distrag puţin de la realităţile zilnice.

Spectacolul a putut fi organizat doar prin respectarea măsurilor de protecţie.

Adrian Tibu, director teatru: Aerisim în permanenţă teatrul, de asemenea, înainte de fiecare concert sala este nebulizată cu un biocid Publicul poartă mască pe tot parcursul concertului, teatrul are autocolant care delimitează fiecare spectator la un metru şi jumătate.

Urmează şi alte spectacole, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Spectacolul Adei Milea a redeschis un teatru din Sibiu