Antena Meniu Search
x

Video ADDA ia "Tramvaiul 23" spre fericire. Artista a lansat o nouă piesă

Tramvaiul 23 ne conduce, în mod normal, la marginea Bucureştiului. ADDA ajunge însă cu el în cu totul altă parte. Aşa se numeşte noua piesă, pe care artista a lansat-o în urmă cu doar o săptămână şi care a depăşit deja milionul de vizualizări pe Youtube.

de Mihaela Uretu

la 02.04.2021, 15:11

Vezi și
  • Tramvaiul 23, noua piesă lansată de Adda
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este un cântec în care ADDA şi-a pus toată energia. Tramvaiul 23 este, de fapt, o stare de nebunie şi de obsesie şi are un ritm aparte.  

Adda: La mine duce spre fericire tramvaiul 23. Îmi iau bilet spre fericire, chiar spun chestia asta în piesă. Este o stare, o metaforă această sintagmă. Nu m-am gândit ad literam că iau tramvaiul pe bune. Am fost cu tramvaiul în Bucureşti, dar nu mai ştiu ce număr era. Probabil că l-am nimerit pe acela, nu ştiu. Nimic nu este întămplător în viaţă. Am scris această piesă acum doi ani de zile, am lasat-o să se aşeze şi am creat o poveste. Ea este in Bucureşti, este frig şi vrea să ajungă la el acasă. Are impresia că el o iubeşte, dar de fapt nu este aşa. Este o obsesie şi pur şi simplu îşi ia zborul şi ia tramvaiul cumva. Am creat o poveste şi un personaj de la zero. 

Iar videoclipul este unul dintre cele mai solicitante clipuri din cariera ADDEI. La filmări a stat ore în şir în aer, la metri buni deasupra solului. Alex Ceauşu este cel care s-a ocupat de regia videoclipului.

Adda: Am vrut să facem ceva diferit. Alex Ceauşu, regizorul videoclipului a fost cu ideea cu zborul. De fiecare dată am încercat să vin cu ceva nou şi să surprind. Nu am fost prima care a făcut acest lucru şi nici ultima, cu siguranţă. Însă, a fost ceva nou pentru mine şi am acceptat provocarea. A fost foarte interesant pentru că mi-a fost puţin frică de înălţime. 

Pe acelaşi subiect

Noul album al Addei se va numi  "Fata din diamant"

Urmează şi cel de-al doilea videoclip, o continuare a poveştii. Aceste piese fac parte de pe noul album al artistei, intitulat "Fata din diamant".

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Mondene » ADDA ia "Tramvaiul 23" spre fericire. Artista a lansat o nouă piesă