Antena Meniu Search
x

Video ADDA ia "Tramvaiul 23" spre fericire. Artista a lansat o nouă piesă

Tramvaiul 23 ne conduce, în mod normal, la marginea Bucureştiului. ADDA ajunge însă cu el în cu totul altă parte. Aşa se numeşte noua piesă, pe care artista a lansat-o în urmă cu doar o săptămână şi care a depăşit deja milionul de vizualizări pe Youtube.

De Mihaela Uretu la 02.04.2021, 15:11
Vezi și
  • Tramvaiul 23, noua piesă lansată de Adda
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este un cântec în care ADDA şi-a pus toată energia. Tramvaiul 23 este, de fapt, o stare de nebunie şi de obsesie şi are un ritm aparte.  

Adda: La mine duce spre fericire tramvaiul 23. Îmi iau bilet spre fericire, chiar spun chestia asta în piesă. Este o stare, o metaforă această sintagmă. Nu m-am gândit ad literam că iau tramvaiul pe bune. Am fost cu tramvaiul în Bucureşti, dar nu mai ştiu ce număr era. Probabil că l-am nimerit pe acela, nu ştiu. Nimic nu este întămplător în viaţă. Am scris această piesă acum doi ani de zile, am lasat-o să se aşeze şi am creat o poveste. Ea este in Bucureşti, este frig şi vrea să ajungă la el acasă. Are impresia că el o iubeşte, dar de fapt nu este aşa. Este o obsesie şi pur şi simplu îşi ia zborul şi ia tramvaiul cumva. Am creat o poveste şi un personaj de la zero. 

Iar videoclipul este unul dintre cele mai solicitante clipuri din cariera ADDEI. La filmări a stat ore în şir în aer, la metri buni deasupra solului. Alex Ceauşu este cel care s-a ocupat de regia videoclipului.

Adda: Am vrut să facem ceva diferit. Alex Ceauşu, regizorul videoclipului a fost cu ideea cu zborul. De fiecare dată am încercat să vin cu ceva nou şi să surprind. Nu am fost prima care a făcut acest lucru şi nici ultima, cu siguranţă. Însă, a fost ceva nou pentru mine şi am acceptat provocarea. A fost foarte interesant pentru că mi-a fost puţin frică de înălţime. 

Pe acelaşi subiect

Noul album al Addei se va numi  "Fata din diamant"

Urmează şi cel de-al doilea videoclip, o continuare a poveştii. Aceste piese fac parte de pe noul album al artistei, intitulat "Fata din diamant".

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » ADDA ia "Tramvaiul 23" spre fericire. Artista a lansat o nouă piesă