Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu si-a anuntat retragerea din fotbal

Adrian Mutu trage linie. Pune punct carierei la echipa nationala. La anul, fotbalistul se retrage din Nationala Romaniei.

Vezi și

“Am 35 de ani si gata, nu? Ar fi frumos sa se incheie cu un Campionat Mondial, sa pot sa spun ca am jucat si la un Campionat European si la un Campionat Mondial”, este de parere fotbalistul.

Oricum ar fi, Mutu vrea sa-si incheie la anul cariera la Nationala Romaniei. N-a luat decizia pentru ca s-ar teme de razbunarea lui Piturca, desi cei doi si-au aruncat cuvinte grele in ultimele zile. In plus, se povesteste ca, in trecut, Mutu ar fi incercat sa-i fure actualului antrenor al Nationalei fosta iubita, pe Vica Blochina.

La nationala, Mutu a debutat acum 13 ani. In forta! A prins o foarte scurta perioada de glorie. El, in schimb, a atins un record. 35 de goluri. Cat Regele Gica Hagi. Poate ar fi fost mai multe, daca n-ar fi avut o viata tumultuoasa, care nu o data i-a incurcat cariera si i-a afectat performantele. In timp ce juca la Chelsea, a ajuns celebru in toata lumea. Prins dopat, a fost suspendat. Dat afara. Si-apoi, chemat in judecata de avocatii miliardarului Abramovici. Ii datoreaza acum 17 milioane de euro. “Recunosc, ridic mainile si recunosc ca am gresit”, a spus Mutu.

In jos l-au tras si chefurile cu femei si bautura. Multe si dese. Dupa o petrecere lunga, a trimis un ospatar in spital. L-ar fi jignit, asa ca l-a lovit cu pumnul. De linistit, nu l-a linistit niciodata prima sotie. Alexandra Dinu. Ci cea de-a doua, Consuelo

S-au cunoscut la Florenta. Consuelo l-a convins sa se intoarca la fotbal. Si din demon, la Euro 2008, ar fi putut deveni din nou ingerul romanilor. Daca nu ar fi ratat un penalty in meciul contra campioanei mondiale Italia. La anul, Mutu va implini 35 de ani. Inca viseaza sa joace cu Romania acolo unde a mers de trei ori Generatia de Aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Mutu si-a anuntat retragerea din fotbal