Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuteanu, chemata in instanta

Adriana Bahmuteanu i-ar putea plati Ramonei, fostei iubite a lui Silviu Prigoana, 35.000 de euro. Atat a cerut doctorita in procesul pe care i l-a deschis vedetei pentru calomnie

Vezi și

Totul a plecat de la o insinuare facuta de Adriana cum ca doctorita ar fi avut o relatie cu Silviu Prigoana inca de cand acesta era casatorit. "Silviu Prigoana avea o relatie cu aceasta femeie inca de cand eram casatoriti. Vorbea des la telefon cu o femeie careia ii spunea doamna doctor. Acum, inteleg de care doamna doctor era vorba", ar fi spus Bahmu, potrivit jurnalistilor de la Click.

Imediat cum declaratia a ajuns si la urechile Ramonei Cadar, doctorita a spus ca o va chema in instanta pe Bahmu. Si s-a tinut de cuvant. Fosta sotia a lui Prigoana a primit citatia prin care este instiintata ca este data in judecata pentru calomnie. "Nu ma intereseaza foarte tare, nu am calomniat pe nimeni. Daca unele persoane se simt lezate, e treaba lor. Sotul meu mi-a promis ca se va ocupa de asta si va plati avocatii, iar daca, Doamne fereste, va exista un prejudiciu, tot el va plati. Oricum, este doar timp pierdut prin tribunale. Si fosta lui amanta, Argentina, m-a dat in judecata si tot el s-a ocupat de problema", a mai afirmat Adriana Bahmuteanu.

Prima infatisare in proces ar urma sa aiba loc in luna septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Adriana Bahmuteanu, chemata in instanta