Antena Meniu Search
x

SPECIAL: Afla aici ce pantofi se poarta in 2013!

Daca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, atunci picioarele ce sunt? Sunt acea parte corpului care scot in evidenta senzualitatea si feminitatea. Nimic nu este mai sexy decat un picior incaltat cu un pantof cu toc stiletto, spre exemplu

Vezi și

Colorate, cu tocuri inalte, inflorate sau uni si cu bretele fine, sandalele si pantofii care defileaza vara asta pe strada sunt mai indraznete ca niciodata. Anul acesta mai mult ca niciodata in Romania a intrat neonul. Neonul este pentru curajosi. Vorbim despre neonul galben, neonul portocaliu, neonul verde.

Dupa ce ani de zile am stat cocotate pe cele mai inalte platforme, vara aceasta le spunem La revedere! Acum tocul stiletto este vedeta sezonului. Sandalutele au tocuri de noua centimetri, sunt feminine, elegante. Avem fundite colorate si vii.

Varful rotund va lua o scurta pauza in timpul caniculei. Ca tendinta in moda a intrat varful ascutit. Acel ascutit scurt. Tocul gros intra in vacanta si pana la toamna ii lasa locul fratelui sau mai subtirel.

Pantoful stiletto a facut cariera in aceasta vara. Pe imprimeuri incepand cu cirese, imprimeuri colorate, flori pana la culori uni, iar galbenul a fost culoarea verii

Obligatoriu pentru un incaltamintea de calitate este sa fie din piele. In plus, doamnelor, nu uitati ca un pantof poate sa faca minuni, doar stiti cum si-a gasit jumatatea Cenusareasa. Niciodata nu stii ce print iti poate inapoia condurul pierdut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL: Afla aici ce pantofi se poarta in 2013!