Antena Meniu Search
x

Alex Velea oferă 10.000 de euro recompensă pentru un laptop care i-a dispărut de două zile

Alex Velea oferă 10.000 de euro recompensă pentru un laptop care i-a dispărut de două zile. Artistul spune că pe el sunt salvate marterialele din noul album.

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 10:53

Alex Velea a pierdut laptopul
Alex Velea oferă 10.000 de euro recompensă pentru un laptop care i-a dispărut de două zile - Facebook

Alex Velea oferă 10.000 de euro recompensă pentru un laptop care i-a dispărut de două zile. Artistul spune că pe el sunt salvate marterialele din noul album.

Alex Velea a lansat un apel pe facebook pentru a găsiun laptop valoros pentru el, dispărut acum două zile. Artistul e gata să ofere o recompensă consistentă celui care îi va aduce înapoi calculatorul.

"Cu părere de rău vreau să vă spun că ne-a 'dispărut' laptop-ul pe care aveam albumul Golden Gang – 10 din 10, pe care trebuia să-l lansăm azi. Nu e vorba despre valoarea laptop-ului, cât despre valoarea proiectului. De aceea, oferim 10.000 de euro celui care îl găsește”, a spus Alex Velea, într-o înregistrare pe facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima melodie a albumului Golden Gang 10 din 10 a fost lansată pe 12 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alex Velea oferă 10.000 de euro recompensă pentru un laptop care i-a dispărut de două zile