Antena Meniu Search
x

Alex Velea, la un pas de divort

Zvonurile lansate in ultima vreme despre iubirea patimasa care s-ar fi nascut intre Alex Velea si Antonia au facut-o pe Ana, sotia artistului, sa intenteze divortul

Vezi și

Timp de trei ani s-au iubit cei doi. Apoi, focoasa Antonia ar fi reusit sa puna paie pe foc in mariajul lui Alex Velea cu Ana. Indragostit pana peste urechi, asa cum spun apropiatii, Alex este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a-si recapata libertatea.

Alex n-a stat acasa nici macar de ziua de nastere a sotiei. A petrecut toata seara in cartierul in care locuieste Antonia. Singurul lucru care-l mai leaga de Ana este un act de casatorie. Alex si Ana ar fi negociat, deja, termenii divortului si, in special, ai partajului. Astfel, cei doi ar fi stabilit de comun acord ca ea sa ramana cu apartamentul in care au locuit in ultimii trei ani. De asemenea, va ramane si cu masina pe care o conduce si pe care a primit-o cadou de la Alex.

Conditia ar fi sa-i nu-i mai ceara si bani lichizi. Desi apropiatii cuplului spun ca Ana pare sa fii inteles ca nu mai exista cale de intoarcere, surse din anturajul ei sustin ca sufera foarte mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Alex Velea, la un pas de divort