Antena Meniu Search
x

Ana Baniciu, cântăreață și actriță. Cum a reușit vedeta să aibă o carieră de succes (Video)

În primul rând cântăreaţă, mai nou şi actriţă pe marile ecrane. Şi concurent la reality show-uri. Ana Baniciu le-a încercat pe toate. Şi toate i s-au potrivit mănuşă.

de Redactia Observator

la 28.05.2019, 14:45

Vezi și

În primul rând cântăreaţă, mai nou şi actriţă pe marile ecrane. Şi concurent la reality show-uri. Ana Baniciu le-a încercat pe toate. Şi toate i s-au potrivit mănuşă. În urmă cu două luni şi-a făcut debutul în cinematografe, cu filmul românesc regizat de Iura Luncaşu "Faci sau taci!". A întruchipat-o pe Claudia, o luptătoare din cadrul forţelor speciale.

Cu o săptămână înainte de lansare, Ana a lansat piesa cu acelaşi nume, pe care, de altfel, aţi putut-o auzi pe coloana sonoră a comediei.

Şi anul trecut a fost la fel de provocator pentru Ana. Nu doar că a participat la reality show-ul "Asia Express", ci l-a şi câştigat. Nu singură. A făcut echipă cu Raluka şi împreună şi-au testat limitele.

În spatele tuturor reuşitelor e muncă multă, spune Ana. Începutul n-a fost deloc uşor, mai ales că mulţi i-au pus succesul pe seama tatălui său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Ana Baniciu, cântăreață și actriță. Cum a reușit vedeta să aibă o carieră de succes (Video)