Antena Meniu Search
x

Video Anamaria Vartolomei, o actriţă în vârstă de 22 ani născută în România, pe covorul roşu la festivalul de la Veneţia

La Veneţia continuă festivalul internaţional al filmului şi, ca de obicei, defilarea vedetelor pe covorul roşu este ea însăşi un spectacol presărat cu momente surprinzătoare.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 09:50

Vezi și

Kate Hudson este protagonista filmului fantastic "Mona Lisa şi luna sângerie", dar, la premieră, vedeta a fost câinele regizoarei Ana Lily Amirpour. Celebrul Andrea Bocelli şi soţia sa au fost invitaţii de onoare la proiecţia filmului mexican "LA CAHA", unde unul din actori a venit cu mască, dar nu una sanitară.

Un film francez candidat la Leul de Aur, "Evenimentul", o aduce în centrul atenţiei pe interpreta rolului principal, actriţa de 22 de ani născută în România, Anamaria Vartolomei. De la festival nu putea lipsi o altă româncă deja celebră, Mădălina Ghenea, aleasă să înmâneze premiile Kineo, acordate de public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Anamaria Vartolomei, o actriţă în vârstă de 22 ani născută în România, pe covorul roşu la festivalul de la Veneţia