Antena Meniu Search
x

Anca Badiu vrea sa-si taie sanii

Anca Badiu a facut marturisiri zguduitoare ieri, pentru emisiunea Acces Direct. Vrea sa-si taie sanii. Fosta componenta a trupei Class si-a motivat gestul extrem spunand ca sanii mari nu-i folosesc la nimic, dimpotriva, sunt ca o corvoada

Vezi și

“Sunt incomozi, m-au deranjat, ma deranjeaza. Mi se par inutili, sincera sa fiu”. In timp ce unele dintre femei ar fi in stare de orice sa-si mareasca bustul, altele, vor cu disperare sa scape de acest dar de la mama natura. Anca Badiu este una dintre ele.

“Ii am foarte mari si sunt o corvoada pentru mine , de cand ma stiu. Mi se par doua umflaturi in fata, care nu servesc la nimic, absolut”. Dimpotriva spune cantareata. Ii creaza doar probleme. “Ma doare spatele foarte rau, sunt foarte incomozi, e incomod sa ai sanii mari, din foarte multe puncte de vedere, si cu sportul este la fel, nu pot sa alerg”. Anca intentioneaza sa se lase cat mai repede pe mana unui chirurg estetician pentru a-i micsora sanii.

Chiar daca ii este foarte teama, Anca este dispusa sa faca acest pas pentru a scapa de durerile insuportabile, care ii fac viata un chin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Anca Badiu vrea sa-si taie sanii