Antena Meniu Search
x

SPECIAL: Anca Rusu si Crina Abrudan au dat pupitrul stirilor pentru scaunul de copilot

Cand pui alaturi doua femei frumoase si masini de viteza, rezultatul nu are cum sa fie altfel decat spectaculos. Pentru cateva ceasuri, colegele noastre Anca Rusu si Crina Abrudan au dat pupitrul stirilor pentru scaunul de copilot.

Vezi și
Viteza, fete frumoase, adrenalina, fete frumoase, bolizi de raliu, fete frumoase si un drum plin de curbe periculoase. V-am spus de fetele frumoase?

V-ati obisnuit probabil sa le vedeti pe Anca Rusu si pe Crina Abrudan la pupitrul de stiri. Nici decum intr-un bolid de raliuri. Daca pentru Anca experienta de la Campina a fost prima de acest gen, ar fi bine sa va spunem ca pentru Crina, raliul nu mai are niciun fel de secret. Are deja brevet de pilotaj si drumul de la Campina a fost doar un antrenament.

Desi n-a mers in viata ei cu mai mult de 100 de kilometri la ora, dupa cateva minute, Anca era deja relaxata. Chiar daca a recunoscut ca i-a fost teama, dupa cateva alunecari pe sosea parca nici nu mai simteta herghelia de cai putere care tuna sub capota. “Ma gandeam ca nu va fi prea bine, dar a fost senazational. M-am simtit foarte bine, mi-a placut mult, m-as mai urca oricand. M-am simtit in siguranta si, da, am savurat momentul din plin. Recunosc ca mi-a fost foarte frica. Sunt foarte fricoasa, nu am facut nimic periculos vreodata in viata mea.”, a spus Anca.

Dupa ce Anca s-a molipsit definitiv si iremediabil de microbul vitezei, a venit randul unui veteran in ale sporturilor de viteza sa incerce scaunul copilotului. “Aici a fost un fleac, sa zicem. Incalzirea pentru campionatul din anul asta. Au fost cateva portiuni pe traseu unde am simtit mai tare adrenalina la maximum, pentru ca drumul este ud, pe ici pe colo noroi si am simtit cum a alunecat masina la coborare”, a explicat Crina.

Acum, sa vedem ce are de spus si omul care le-a alergat pe Anca si pe Crina pe sosea.  “Eu sper ca a fost o experienta placuta si sper placuta atat pentru Anca cat si pentru Crina”, a afirmat campionul national la raliuri Alex Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL: Anca Rusu si Crina Abrudan au dat pupitrul stirilor pentru scaunul de copilot